En Sıcak Konular

'Seçime hazır durumdayız'

19 Eylül 2015 20:02 tsi
'Seçime hazır durumdayız' Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Liste eleştirilerini de geride bırakacak şekilde, şu anda seçime hazır durumdayız" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığında, 26. Dönem Ankara Milletvekili adaylarıyla 1 Kasım'da yapılacak seçimler için ilk toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Tuğrul Türkeş'in yanı sıra eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Mücahit Arslan, Tülay Selamoğlu, Ahmet Gündoğdu gibi diğer bölge milletvekili adayları da katıldı.


Toplantıda konuşan Akdoğan, AK Parti olarak gayet güzel bir listeyle seçmenin huzuruna çıktıklarını söyledi.

Akdoğan, "2002 ruhu, denilen yani ilk kurucu ilke ve değerlerimizi temsil eden birçok ağabeyimizin de bulunduğu tecrübeli arkadaşlarımızın, genç arkadaşlarımızın bulunduğu, toplumun çok farklı kesimlerinden herkesin temsil edildiği güzel bir AK Parti listesi var" dedi.

Bu listeyle AK Parti'nin tek başına iktidar olabileceği inancında olduklarına dikkati çeken Akdoğan, şunları kaydetti:

"Geçen seçimde yani Haziran seçimlerinde, listeler üzerinden birtakım tartışmalar vardı. Bu mesajı da alan genel merkezimiz, çok özenli ve titiz bir çalışma yaptı, liste eleştirilerini de geride bırakacak şekilde, şu anda seçime hazır durumdayız. Listelerde birtakım sıkışıklıklar sebebiyle yer alamayan arkadaşlarımız var. Bunların da yanlış bir algıya kapılmaması lazım. 'Acaba kişisel bir umutsuzluk sebebiyle mi listeye giremedik?' gibi. Burada bütün bu arkadaşlarımız AK Parti camiasının, ailesinin bir ferdidir. AK Parti'nin farklı kademelerinde bundan sonra da görevler üstleneceklerdir. Burada yanlış bir algılamaya da kesinlikle kapılmamak lazım. Biz, bir bütün olarak bu seçim kampanyasını yürüteceğiz."

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de yaptığı konuşmada, "Madem ki diğer siyasi partiler, hükümet olmakta istekli ve gayretli değiller, o zaman da bizler de burada AK Parti mensupları olarak, AK Parti'yi tek başına iktidara getirmek için 1 Kasım seçimlerine bir hazırlık yapmaktayız" ifadesini kullandı. 

Eski TBMM Başkanı Çiçek de, 1 Kasım seçimlerinin herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu. Türkiye'nin çok partili hayata geçtiğinden itibaren 18'inci defa genel seçime gittiğini anımsatan Çiçek, bu rakamın ülkede demokrasinin kökleştiğini, kurumsallaştığını ve milletin bunu önemsediğini açıkça gösterdiğini ifade etti.

Çiçek, ""Maalesef Türkiye'nin kaybedecek zamanı yok. İstikrarsızlık Türkiye'ye çok pahalıya mal oluyor" dedi.

AA


Bu haber 937 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,141 µs