En Sıcak Konular

Hava durumu

14 Eylül 2015 10:03 tsi
Hava durumu İstanbul 'da bugün yağmur var mı? Meteoroloji son raporlara göre yurt genelinde yağmurlar azalıyor. İstanbul bugün parçalı bulutlu en düşük 20 derece olacak.

Hava durumu İstanbul raporları bugün yani 14 Eylül Pazartesi günü nasıl olacak? Yurt genelinde yağışlar mola verdi. Sıcaklıklar mevsim normallerinden seyredecek İstanbul hava durumu ise bugün parçalı bulutlu en düşük sıcaklık 20 derece olacak. Sabah saatlerinde aralıklarla etkili kısa süreli olacak yağışlar görülebilir.

İSTANBUL'DA 14 EYLÜL PAZARTESİ HAVA NASIL OLACAK?

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusu sabah saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgar Kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetlice (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU


Kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.İstanbul'da hafta sonu için yapılan uyarıların ardından beklenen yağmur geldi. Günün ilk ışıklarından itibaren görülen yağmur bulutlarının ardından öğle saatlerine doğru gök gürültülü sağanak yağış başladı.


KURBAĞALIDERE TAŞTI

Ataşehir'de Kurbağalıdere'nin taşması nedeniyle kurban pazarı sular altında kaldı. Satıcılar kurbanlıkları sulardan kurtarmak için yoğun çaba sarf ederken, sel suları E-5 Karayoluna kadar ulaştı.
İstanbul'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kurbağalıdere taşınca, yakınlarda bulunan bir kurban pazarı da sular altında kaldı. Sular yükselmeye devam ettikçe panikleyen kurban satıcıları, hayvanlarını kurtarmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Duruma tepki gösteren kurban satıcıları, yetkililerden yardım istedi.

E-5 FELÇ OLDU

Kurbağalıdere'den taşan sular, E-5 Karayolu'na kadar ulaştı. Sular nedeniyle E-5'te trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kadıköy istikametine seyreden sürücüler, tek şerit halinde ilerleyebildi. Bölgede su seviyesi yükselmeye devam ediyor.



Bu haber 502 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,594 µs