En Sıcak Konular

'Dağlıca'daki hain saldırıyı lanetliyorum'

7 Eylül 2015 15:42 tsi
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Dağlıca'daki hain saldırıyı lanetleyerek, "Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun" dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dağlıca'daki terör saldırısına ilişkin "Dağlıca'daki hain saldırıyı lanetliyor, henüz sayısını bilemediğimiz tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun" değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, Hakkari Dağlıca'daki terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, bölücü terör örgütü PKK'nın Türk milletini bir kez daha canevinden vurduğunu, 20 Temmuz'dan itibaren bir yanda polislerin, diğer yanda Mehmetçiğin artan hain saldırıların kurbanı olduğunu belirtti.

Dağlıca saldırısının detayları hakkında doyurucu bir açıklama yapılmadığını savunan Bahçeli, şehit sayısının "korkunç seviyelerde" olduğunun anlaşıldığını ifade etti.

"Sözün anlamını kaybettiği günlere gelinmiştir"

"Geldiğimiz bu aşamada çözüm denilen çözülmenin, PKK'yı silahlandırma ve saldırı konumuna getirme süreci olduğu somutlaşmıştır" görüşünü savunan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin vebali, analarının ah ve feryatları AKP'nin ve kaçak sarayın omuzlarındadır. Türkiye stratejik bir gerileme patikasına, önü alınamaz bir çöküş kulvarına sıkışmıştır. Dağlıca bu vahim tablonun milli gönülleri kavuran son halkasıdır. Türk milleti Dağlıcayla ilgili gizlenen, saklanan, üzeri örtülen tüm gerçekleri duymak, öğrenmek ve bilmek istemektedir. Hükümet şehitlerimizin sayısını derhal açıklamak ve doğruları kamuoyuyla paylaşmak durumundadır. Aziz milletimiz acısını saracak, yasını hakkıyla sahiplenecek ve hainlerden mutlaka hesap soracaktır.

Sözün anlamını kaybettiği günlere gelinmiştir. Yalan ve bahane üretiminin son durağı da geçilmiştir. Dağlıca'daki hain saldırıyı lanetliyor, henüz sayısını bilemediğimiz tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun."

AA



Bu haber 725 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,847 µs