En Sıcak Konular

DP'de durum vahim: Lider koltuğuna aday yok!

30 Eylül 2007 20:07 tsi
DP'de durum vahim: Lider koltuğuna aday yok! Demokrat Parti (DP) Teşkilat İşleri Başkanı Ahmet Uyanık, partilerinin Genel Başkanlık koltuğu için henüz bir talip olmadığını, kendilerine başvuru yapılmadığını açıklarken, medyadaki gelişmeleri de takip ettiklerini açıkladı.

DP'li Uyanık, Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Cevher Cevheri ile birlikte partisinin tüzük değişikliğine ilişkin yapılan çalışmalar kapsamında, 8 ilin katılımıyla Mersin Armada Center'da yapılan toplantıya katıldı.

Partilerinin, genel başkanlarının isimlerinin, kuruluşlarından beri değiştiğini, ancak misyonlarının hep aynı kaldığına dikkat çeken Uyanık, 22 Temmuz seçimlerinden sonra da partilerinin istenmeyen bir sonuçla karşılaştığını söyledi.

Haber10'dan alınan bilgiy göre, yapılacak genel kurul ardından partiye tekrar heyecan geleceğini anlatan Uyanık, şöyle devam etti: Bu heyecanı daha da artırabilmek için tüzük komisyonu başta olmak üzere 3 yeni komisyon oluşturuldu. Yeni oluşturulacak tüzükte daha katılımcılık esas alındı. Ankara'da yapılacak kongrenin çok katılımlı ve coşkulu geçmesini bekliyoruz."

DP'ye genel başkan olmak için henüz 'Ben aday olmak istiyorum" diyen birinin çıkmadığını söyleyen Uyanık şunları söyledi: "Genel başkan adayları ile ilgili televizyon ve gazetelerde bir takım gelişmeler yaşandığını görüyoruz. Ama genel başkan adaylığına ilişkin henüz 'ben aday olmak istiyorum' diyen olmadı. Partimizin genel başkanlarının isimleri, kuruluşundan itibaren çok kez değişti. Ancak misyonları hiç bir zaman değişmedi. Bu nedenle partimizin yeni genel başkanının da aynı görüş ve misyona sahip olacağını tahmin ediyoruz."



Bu haber 316 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,711 µs