En Sıcak Konular

Tuğrul Türkeş'ten iddialara 4 yanıt

30 Ağustos 2015 09:17 tsi
Tuğrul Türkeş'ten iddialara 4 yanıt "Kesin ihraç" istemiyle "tedbirli olarak" Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Türkeş, herkesin merak ettiği konulara yanıt verdi.

Başbakan Yardımcısı Türkeş "Seviye düşük olduğundan sustum. 400 bin liralık cip yalan. Partimin verdiği aracı dahi kullanmadım. Gizli görüntümü varsa çeken, o utansın" dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun davetini kabul ederek seçim hükümetinde Başbakan Yardımcısı olarak görev alan Tuğrul Türkeş'e partisi MHP'den sert tepki gelmişti. "Kesin ihraç" istemiyle "tedbirli olarak" Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Türkeş, herkesin merak ettiği konulara yanıt verdi.

* O SEVİYEYE İNMEK İSTEMEDİM: (Hakkında ortaya atılan iddilar ve eleştirilere sessiz kalması): Seviye düşük olduğu için yanıt vermedim. O seviyeye inmek istemedim. Pazartesi (yarın) yapılacak ilk Bakanlar Kurulu toplantısının ardından daha rahat konuşabileceğim, eleştirileri de yanıtlamaya başlayacağım. Abuk sabuk iddialar ortaya attılar. Konuşanlara bakıyorum, çok şey söylenebilir ama kimine cevap vermeye değmez.

* 400 BİN LİRALIK CİP: (Hükümetine girmek için yüksek miktarda para aldığı, ekonomik durumunun bozuk olduğu ve bu nedenle teklifi kabul ettiği iddiaları): "Oğluna araba aldı" diye haber yapıyorlar. Oğluma araba alsam kime ne? Ama böyle bir şey yok. "400 bin liralık cip aldı" diye haber yapmışlar. Oysa oğlum dil eğitimine gidiyor. 10-15 bin liralık bir araç talebi var. Henüz onu bile yerine getiremedim. Saçmalıyorlar.

* KIRMIZI PLAKA İDDİASI: ("Kırmızı plaka için gitti" iddiaları): Partinin sağladığı araca binmiş miyim ki kırmızı plaka için gideyim? Partinin aracını, partinin programları dışında kullanmayan birinin, kırmızı plaka için gittiğini iddia ediyorlar. Yıllardır bir akşam bile parti aracının bende kaldığını görmüşler mi bu söyleyenler? Öyle makam aracı derdim yok.

* ŞANTAJ İDDİASI ("Kaset şantajına maruz kaldığı" iddiaları) Bu saçmalıkları söyleyenlerin seviyesine mi ineyim? Beni bilenler biliyor. 12-13 yıldır bekar bir insanım. Özel hayatımın hesabını da yalnızca çocuklarıma veririm. Bir bayan arkadaşım olduğunu zaten saklamıyorum. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül döneminde, Çankaya Köşkü'nde verilen bir eşli davete, bayan arkadaşımla birlikte katıldım. Utanacağım bir özel görüntüm yok. 60 yaşında bir insanın, bir bayanla görüntümü gizlice çeken olduysa da çeken utansın. Bunu söyleyen beyinsizdir. Gizleyeceğim bir şey yok ki şantaj yapılsın.
 
Sabah


Bu haber 967 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,063 µs