En Sıcak Konular

HDP-Paralel ittifakını anlattı

27 Ağustos 2015 09:57 tsi
HDP-Paralel ittifakını anlattı HDP'li Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ın kardeşi Namık Sakık, HDP-PKK ve Paralel Yapı arasındaki kirli ittifakı ayrıntılarıyla anlattı.

HDP'li Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ın kardeşi Namık Sakık, "HDP, PKK ve Paralel yapı arasında sıkı bir bağ var. Kandil'in üst aklı da İran, Beşar Esad ve Nuri el Maliki'dir" dedi.
 
Namık Sakık, Çözüm Süreci'nde gelinen son noktayı değerlendirirken HDP, PKK ve Parelel Yapı'nın Türkiye'ye karşı ihanette nasıl işbirliği içinde olduğu, şer ittifakının dış bağlantılarını anlattı. Sakık, Beyaz TV'de katıldığı programda soruları yanıtlarken şu çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Kandil'in üst aklı İran, Beşar Esad ve Nuri El Maliki'dir. Bunlar Türkiye'nin huzurunu istemiyorlar. Seçim sonrasında bir anda bazı açıklamalarda bulundular. Bunlar halkı sokağa dökeceklerine inanıyorlardı ama sağ duyulu Kürt halkı bu oyuna gelmedi. HDP, PKK ve Paralel Yapı arasında sıkı bir bağ var. Bölgedeki eylemlerde paralelcilerin büyük katkıları var.

ESAD'A YASLANDI
 
Kürt halkı şunu sormalı; 'Figen Hanım, partisinin bin tane üyesi yok. Bir yıl içinde özelliği neydi ki bu partiye eş başkan yapıldı?' Çıkıp (Biz sırtımızı Kobani'ye, PYD'ye dayadık) diyor. Ama yalan... Figen Hanım sırtını Esad'a, El muhaberata, Baas rejimine dayadı. Bunlar bu doğrultuda gidiyor. Silah oradan geliyor, dolar oradan geliyor, emir oradan geliyor.
 
DEMİRTAŞ İTHAL ÜRÜN
 
'80 tane Kürt milletvekili' var diyorlar. 50 tanesi solcu, alevi, sosyalist, şii. Ve bunlar Kürtler'in acı çektiği günlerde dua etmediler. Ama bunlar özel siparişle geldiler. Selahattin Demirtaş, bölgenin ürünü falan değil, bunlar ithal. Bütün güçlerle işbirliği yapmış ve Recep Tayyip Erdoğan'ı, AK Parti'yi yok etmek için mücadele ediyorlar. Kürt halkı buna uyandı. Kürt halkı zulüm altındaydı. Kürt halkı mazlum bir halktır. Dilek Öcalan, 25 yaşında parlamentoya giriyorsa ve doğru yol buysa 17-18 yaşındaki Kürt gençlerini niye dağa gönderiyorsunuz? Niye onları tahrik edip gönderiyorsunuz? Net olmak gerekir.
 
Esed Türkiye ile PKK üzerinden savaşıyor
 
Emekli diplomat Akın Özçer, İran ve Esed'in Türkiye'ye karşı PKK ile işbirliğini şöyle değerlendirdi: "PKK ve HDP çizgisinin politikaları, Wikileaks'in haziran sonuna doğru sızdırdığı Suudi Arabistan belgelerinde yer alan 'Türkiye'ye karşı İran ve Suriye'nin PKK ile ittifak yaptığı"na ilişkin iddiayı doğruladı. Özçer, "Suriye rejimi, kendisinin iktidardan gitmesini isteyen Türkiye'ye karşı PKK üzerinden savaş veriyor. Esed gitmeden PKK'nın siyaset değiştirmesi pek mümkün değil" dedi.
 
Güneş


 

Bu haber 1,118 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,328 µs