En Sıcak Konular

PKK bozguna uğratıldı

27 Ağustos 2015 09:30 tsi
F-16'lar Kandil'e dün de bomba yağdırdı. 22 Ağustos'ta başlayan operasyonlarda PKK büyük darbe aldı. Ölü terörist sayısı bine ulaştı. 14 barınma noktası imha edilen örgütte panik başladı.

Türk F-16'ları dün Kandil'deki Gare ve Metina kamplarını bombaladı. Bir saat süren hava saldırısında onlarca hedef imha edildi. 22 Ağustos'ta Tunceli kırsalına yönelik hava operasyonunda ise 22 noktanın vurulduğu açıklandı. Saldırıda 14 barınma noktası ile makineli tüfek mevzileri tamamen yok edildi. Operasyonlar terör örgütünde moralleri de alt üst etti ve çok sayıda örgüt mensubu Kandil'den kaçtı. 24 Temmuz'dan itibaren öldürülen terörist sayısı, 34 teröristin öldürüldüğü önceki gün Kandil'e yapılan hava saldırısı ile birlikte bine ulaştı.

KORKU VE PANİK HAVASI

Örgüt, Kandil ve Hakurk'ta adeta bozgun yaşıyor. Çok sayıda kayıp veren teröristler yeni hava harekâtı beklentisinde oldukları için çevreye yayılmış cesetleri bile toplayamıyor. Güvenlik kaynaklarına göre teröristlerin cesetleri 5-10 km'lik alanda ağır koku yaymaya başladı. Telsiz konuşmalarından alınan bilgiye göre terör örgütü yönetimi bombalamaların yapıldığı alanların kesinlikle kullanılmaması yönünde talimat verdi. Zergele barınma alanına gerçekleştirilen hava saldırısında ise örgütün kasası imha edildi. Büyük miktarda nakit ve uyuşturucu yangında imha oldu. Ağır zayiat nedeniyle çok ağır suçlarda bile şu anda infazların uygulanmaması yönünde talimat verildiği ifade edildi.

GÖK YARILDI, ÜSTÜMÜZE ÇÖKTÜ

Kandil ve civarındaki kamplara, özellikle ilk günlerde düzenlenen hava operasyonları sırasında teröristlerin yaşadığı korku ve panik telsiz konuşmalarına yansıdı. O konuşmalarda telsiz aracılığıyla verilen ilk raporlarda 'Gök yarıldı, gök üstümüze çöktü sanki' ifadeleri dikkat çekti.

Sabah




Bu haber 562 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,228 µs