En Sıcak Konular

Erdoğan açıkladı! Görevi neden CHP'ye vermedi

26 Ağustos 2015 14:40 tsi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 10. muhtalar buluşmasında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhtarlarla 10. buluşmasında muhtarlara sesleniyor.

Erdoğan'nın konuşmasından satırbaşları:

Güvenlik güçlerimiz teröre karşı öenmli operasyonlar sürdürüyor.

BÜTÜN YOLLAR DENENDİ

Bir erken seçim kararı alındı. Bu anayasala bir yetkidir. Bütün yollar denenmiştir. Ülkenin ve milletin meselelerini muhtarlar paylaşmayı bir alay vesilesi edenler var.

Muhtarlarımızla güçlü bağımızı anlamıyorlar. Muhtarlamızı aşağıladıklarını düşünenler aslında kensilerimni küçük düşürdüklerinin farkında değiller. Biz ülkemizin tüm meslelerini milletimizle istişare etmeye devam edeceğiz.

GÖREVİ NEDEN KILIÇDAROĞLU'NA VERMEDİ?

Sırlarını teröre ve pararlel yapıya dayayan insanlar bu sevgimizi anlayamaz. Siyasi partilerin açıklamaları artık farklı koalisyon seçenekelerini ortadan kaldırdığı için ben yeni görevlendirmeyi yapmadım.

BİZİM KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK

Benim şahsıma her türlü hakareti yapanalara nasıl bir görev verecektik . Bizim kaybedecek vaktimiz yok. Anayasayada taanınan 45 günlük süre bitince seçimlerin yenilenmesi sürecini başlattım.

BEMİMLE NE ALIP VEREMEDİNİZ VAR?

Cumhurbaşkanının görev alanı neyse o alan içinde hareket ederim. Sorumlularını yerine getiremeyenler suçu benim üzerime atarak işin içinden çıkmaya çalışıyor. Benimle alıp veremediğiniz nedi? İnş. bu ülke istikrarına kavuşacak...13  yıldır Tükiye'de istikrara vardı. Bu seçimde de yine istikrara kazanacak. 1 Kasım İstikrar mı istikrarsızlık mı bunun seçimi olacak.

BUNLARIN DERDİ HİZMET DEĞİL

Halka değil sizi yöneten güçlere sesleniyorsanız burada biz sorun var demektir. Egoların bir kenara bırakılarak hükümetin kurulmasını istemiştim . Bunları derdi ülkeye hizmet değil. Seçim hükümeti kurmaktan neden kaçıyorsunuz. Bunların derdi acaba 1 Kasım'da nasıl bir tuzakla nasıl karlı çıkarızın peşindeler.

MİLLETİMİZ O SİNSİLİĞİN HESABINI SORACAK

Seçim hükümetinde yer almayarak ortaya çıkardığınız tapblonun farkında değil mi millet. Bu mlletin karşısın da harbi olacaksınız. Bu sinsiliklerinizin hesabını verecekler. Millet 1 Kasım'da bunun hesabını soracak.

MİLLETİN İRADELERİNE SAYGILARI YOK

Bunların milletin iradesine saygıları yok. Sayın Başbakan helin seçim hükümeti kuralım dedi  bundan neden kaçtınız. Bu yaptığınız şark kurnazlığıdır. Bizim uzun soluklu projelerin peşinde olduk. Parlementonun yapamadığını 1 Kasım'da halkımız yapacak. Biz red ve inkar politikalarını ayaklarımızın altına aldık.

PKK NEYE HİZMET EDİYOR?

Biz her türlü riski göze alarak çözüm sürecini başlattık ama bunlar maalesef buna uymadılar. Allah aşkına TIR'larımızı yakanlar, barajlarda iş makinesi yakıp insan kaçıranlar acaba neye hizmet ediyor.

BAYRAĞI HAZMEDEMİYORLAR

Onların bayrak hazımsızlıkları var. Onların derdi bu ülkeyi bölmek. Bugün PKK'yla yeteri kadar mücadele edilmiyor diyenler İç güvenlik paketini çıkarmamak için omuz omuza vermediler mi?Olayların sorumluluğunu devlete, hükümete ve şahsıma yüklemeye çalışıyorlar.

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İSTEMİYORLAR

Ülkeyi çatışma iklimine sokanlar bugün her türlü vandallık yapanlara tek söz etmiyor. Ancak şahsıma her türlü suçlamayı yapıyorlar. Neden çünkü Güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Belediyelerin kepçeleriyle sokaklara hendek kazıyorlar. Batı'nın terör örgütünün saldırıları karşısındaki tavırlarını şiddetle lanetliyorum, kınıyorum. Devlet hiçbir zaman silah bırakmaz.

Bu haber 570 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,535 µs