En Sıcak Konular

Davutoğlu'ndan flaş açıklamalar

24 Ağustos 2015 14:19 tsi
Davutoğlu'ndan flaş açıklamalar Başbakan Ahmet Davutoğlu Köşk'te korucu ve şehit ailelerine sesleniyor.

Davutoğlu'nun konuşmasından önemli satır başları...

Bu tarih bizim ortak tarihimiz. Kimliklerimiz farklı olsa bile tek bir inancın, tek bir tarihi geçmişin varlığı ve bilinciyle birlikte yaşayadık. Zorlukları birlikte aşalım. Ama dışardan ve içerden şer odakları bu birlikteliği bozmak için çok çaba sarfettiler. Kardeşi kardeşten ayırmaya, eti tırnaktan koparmaya çalışanlar çıktı. Bugün Suriye'ye baktığımızda, Irak'a baktığımızda acıların nice şehirleri ayırdığını görüyoruz.

Böyle kritik dönemde Türkiye vatandaşlarının demokratik haklarına dikkat etti ve komşularına da güvenli liman oldu. Sizler Anadolu'nun ve Mezopotamya'nın yiğit insanlarısınız, sizler bu toprakların emin olması için gönüllerin koruyucususunuz.
Terör örgütünün asker ve polisimize yaptığı saldırılar bütün Türkiye'ye yapışmış saldırılardır. Saldırıların amacı gönüldaşlık bilincini yok etmektir.

PKK ZULÜM EDEN BİR ÖRGÜT

PKK önce Kürt kardeşlerimize zulum eden bir örgüt. Doğu'daki çocuklarımızı terör örgütünün kan ve ölüm makinesi haline getirenler bir insanlık suçu işliyor. 90'lı yıllarda yapılanların aynısının farklı bir cihetten yapılması için faaliyetler yürütülüyor, insanlar göçe zorlanıyor.

PKK yaşama hakkına saldıran bir örgüt. Anne babaların hapishanede çocuklarıyla kendi dilleriyle konuşma hakkı vardır. Temel haklar aiçin adım atarken PKK'nın bütün kaynaklarını kurtumaya çalıştık.

3 TERÖR ÖRGÜTÜ HAREKETE GEÇTİ

Son 12 yılda yaşanan acıların bitmesi için her adımı  attık. 2013'te madem ki Meclis'te bütün Türkiye temsil ediliyor, silahlar yurtdışına çıksın dedik.

Birbiri ile savaştığı söylenen 3 örgüt de 20-23 Temmuz arasında aynı anda eyleme geçti. Buradan herkese sesleniyorum gelin PKK terörüne karşı çıkalım. Haksızlığa nasıl karşı çıktıysak PKK terörüne de öyle karşı çıkalım. DEAŞ terörünne nasıl karşı çıktıysak, PKK terörüne de öylekarşı çıktık. Anadolu'nun ve Mezapotamya'nın çocuklarını kendi kör ideolojileri uğruna kulananlara karşı mücadelemiz devam edecek.

BİZ O KILICI ALIR KIRARIZ

Herkes meşru siyasal platforma gelsin orada her türlü meseleyi tartışalım.Kim PKK teörünü alıp demokrasi kılıcı gibi sunmaya çalışırsa o kılıcı kırarız.

Şehit cenazelerini istismar edenler şehitlerimizin ruhuna zarar veriyor. Fedakaralıklar gereken bir dönem yaşıyoruz. Sarıkamış'ta askerlerimiz fedakarlık yapmamış olsalardı bugğn ülkemizde huzur içinde olamazdık.

VATANDAŞLARIMIZ İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞIZ

Tek bir vatndaşımızın zarar görmemesi için elimizden gelen şeyi yapacağız. Operasyonalr sadece PKK'ya karşıdır. Bu zor günleri omuz omuza verdiğimizde aşacağımıza inaıyorum.
 Annlerinn yüreklerinin yanmadığı o günleri hep beraber göreceğiz.

Bu haber 792 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    65,096 µs