En Sıcak Konular

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki

21 Ağustos 2015 12:51 tsi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Terörü başlatan, ülkeyi kan gölüne çeviren Cumhurbaşkanı'dır" ifadelerine AK Parti'den tepki geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, Kılıçdaroğlu'nun bu ifadelerinin Cumhurbaşkanlığı makamına saygısızlığından da ötesinde terör örgütü PKK'yı aklama çabası olduğuna dikkat çekti.

Muş, "Terör eylemlerinden ötürü PKK'yı değil de Cumhurbaşkanımızı suçlayan Kılıçdaroğlu anlaşıldığı kadarıyla PKK'nın avukatlığına soyunmaya heveslenmiştir" dedi.

Mehmet Muş, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

 "CHP seçim öncesi örtülü işbirliği yaptığı HDP ile aynı söylemleri vurgulamaktadır. Bu süreçte CHP ve HDP sözümona Barış mitingi adı altında açık işbirliği yapmıştır. Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanımızı terörü başlatmakla suçlayacağına CHP milletvekillerinin PKK bayrağı altında katıldığı mitinglerin hesabını versin. CHP'nin milletvekili Şafak Pavey değil miydi ki; terör örgütünün siyasi avukatı Selahattin Demirtaş'ı görünce “Beraber nasıl salladık ama…" diyen."

Baş sorumlusu Bahçeli

 "Bütün bunlar HDP-CHP koalisyonunun açık göstergesi değil midir? Kılıçdaroğlu bu söylemleriyle PKK'ya koltuk değenekliği yaparken Bahçeli de bu milletin yüzde 52 oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanını diktatör Hitler ve Stalin'e benzeterek aymazlığını ortaya koymaktadır. Sizin Çatı Adayınıza karşı milletin yüzde 52 oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı diktatör diye suçlamanız bu milletin kararını hala hazmedemediğinizi göstermektedir. Esasen “Koalisyon istemiyoruz, Azınlık hükümeti istemiyoruz, Seçim Hükümetinde yokuz, Erken seçimi de istemiyoruz" diyen Bahçeli bütün bu siyasi sürecin baş sorumlusudur."

"Seçim zehir değil panzehirdir"

 "Daha 7 Haziran Gecesi erken seçim vurgusu yapan Bahçeli'nin sonradan ağız değiştirerek “Seçim Zehirdir" demesi de tam bir tutarsızlıktır. Seçim zehir değil panzehirdir. Bahçeli'nin zehir tanımlaması sandık korkusunun, millet korkusunun tezahürüdür.1999'da Rahşan Ecevit'in incitici sözlerine karşı tavır koyamayan Bahçeli bugün uzlaşmaz tavır sergileyerek ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışmaktadır. Bahçeli bu uzlaşmaz ve hakaretvari tavırlarıyla sadece 7 Haziranda kendisine oy veren MHP seçmenine değil tüm milletimize karşı sorumsuzluk göstermektedir."

"Bu hakaretler aziz milletimize yapılmaktadır"

 "Yaklaşan erken seçimlerde bu aziz milletimiz Bahçeli'nin uzlaşmaz tavrının hesabını sandıkta soracaktır. Bahçeli'nin her fırsatta Cumhurbaşkanımıza ve onun ailesine sözlü saldırıda bulunması ise sadece siyasi açıdan değil etik açıdan da en hafif tabiriyle yakışıksız kalmaktadır. Bu hakaretlerin temel amacı bu milletin birliğini-dirliğini temsil eden Cumhurbaşkanlığı makamını ve onun saygınlığını tartışmaya açmaktır. Esasen bu hakaretler sadece Cumhurbaşkanlığı makamına değil onun temsil ettiği aziz milletimize yapılmaktadır."

Haber7

Bu haber 619 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,051 µs