En Sıcak Konular

Adnan Sezgin, 'gerekçeyi' açıkladı

29 Eylül 2007 19:24 tsi
Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, bugünkü Beşiktaş derbisi öncesinde Hakan Şükür ve Lincoln'un kadro dışı bırakılma gerekçesini açıkladı.

Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Beşiktaş ile bugün yapacakları derbi maç öncesinde Hakan Şükür ve Lincoln'un, kamp kurallarına uymadıkları için bu sabah 18 kişilik maç kadrosundan çıkarıldıklarını açıkladı.

Adnan Sezgin, Galatasaray TV'ye yaptığı ve kulübün internet sitesinde de yayınlanan açıklamalarında, kamp disiplini ve uyulması gereken kurallar olduğunu vurgulayarak, ''Dün gece ziyaretçilerin kabul edilmemesi gerekirken, Hakan, küçük kızını, Lincoln de Brezilya'dan gelen 4 arkadaşını bizim kabul etmediğimiz zamanlarda kampa getirdikleri için 2 futbolcu da bu sabah teknik direktörün verdiği rapor doğrultusunda 18 kişilik kadrodan çıkartılmış bulunmaktadır'' dedi.

Bu kararın yalnızca bu maçla ilgili olduğunu vurgulayan Sezgin, şöyle devam etti: ''Bu olayın cezası verilmiştir. Artık bunun üstüne spekülasyon yapmanın anlamı yoktur. Onlar yine bizim değerli sporcularımızdır. Bir hata olmuştur öyle veya böyle ama biz bu olayı başlangıç ve sonuç itibariyle bitirmiş durumdayız. Yarın saat 11.00'deki antrenmana 2'si de katılacaklar. Bir derbi oynayacağız ve bu derbi bizim için çok önemli.

Bizim asıl konsantre olmamız gereken bu maçı nasıl kazanacağımız. 2 önemli oyuncumuz kadroda yer almayacak ama kadroda yer alan diğer değerli arkadaşlarımız bu maçta gerekeni yapacaktır. Bizim en büyük hedefimiz bu maçta seyircisiz de olsa galip gelmek. Bu saatten sonra sadece onu düşünüyoruz.'' Sezgin, 2 futbolcu arasında kavga ya da tartışma olmadığını ifade ederek, ''Galatasaray'ın değerleri vardır. Biz Galatasaray'ın kurallarına göre yönetiliriz ve yönetiriz.

Dolayısıyla böyle birşey hiç gündeme gelmedi. Hiçbir kavga olayı olmamıştır. Hemen şunu da samimi bir şekilde dile getirmek istiyorum. Bugüne kadar bir iki ufak olay dışında gidişattan son derece mutluyuz. Herkes kurallara uygun olarak faaliyetlere devam etmekte. Böyle bir olay yaşandı, bunu unutalım. Aynı ahenkle biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Futbolcularımızın da bu nedenle spekülasyonlar yaratılıp yıpranmalarına da kesinlikle müsaade etmeyiz.

Bir olay varsa bu Galatasaray ailesi içinde değerlendirilir ve sonuçlandırılır. Dışarıdan gelecek etkilere karşı da futbolcularımızı korumasını biliriz'' diye konuştu. Sezgin, bu konuda 18.45'te düzenleyecekleri basın toplantısında geniş bir açıklama yapacağını sözlerine ekledi

 


 



Bu haber 580 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,710 µs