En Sıcak Konular

'Terörün üstesinden er veya geç geleceğiz'

17 Ağustos 2015 20:54 tsi
'Terörün üstesinden er veya geç geleceğiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda, "Devlet olarak, ele ele vererek inşallah bu işin üstesinden er veya geç geleceğiz. En ufak bir zaafa yer olmayacak, rehavete yer olmayacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadele konusunda, "Şunu bilmenizi istiyorum ki devlet olarak, ele ele vererek inşallah bu işin üstesinden er veya geç geleceğiz. En ufak bir zaafa yer olmayacak, rehavete yer olmayacak. Hangi dilden anlıyorlarsa, o dilden kendilerine konuşmak suretiyle bu yola devam edeceğiz" dedi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç gündür bulunduğu Rize'nin Güneysu ilçesinden ayrılarak karayoluyla saat 20.00'de Trabzon'a hareket etti.
 
Erdoğan, ilçeden ayrılmadan önce Güneysu Merkez Cami önünde kendisini bekleyen vatandaşlara makam aracından inerek otobüs üzerinden hitap etti.
 
Üç günlük Rize ziyaretini tamamlamış bulunduğunu belirten Erdoğan, vatandaşlara duygu dolu alakasından dolayı teşekkür etti.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıble Dağı Hacı Hafız Yusuf Yılmaz hoca adına inşa edilen caminin gerek kente, gerek tüm Müslümanlara hayırlı olmasını temenni etti.
 
Vatandaşlardan bu kritik ve hassas dönemde terörle mücadelede dualarına ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Erdoğan, "Şunu bilmenizi istiyorum ki devlet olarak, ele ele vererek inşallah bu işin üstesinden er veya geç geleceğiz. En ufak bir zaafa yer olmayacak, rehavete yer olmayacak. Hangi dilden anlıyorlarsa, o dilden kendilerine konuşmak suretiyle bu yola devam edeceğiz. Dün de Çaykara'da şehit komiserimizin cenaze merasiminde de söylediğim gibi, bu bir hak batıl mücadelesidir. Hak, er veya geç galip gelecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Sizleri kalbi şükranlarımla tekrar selamlıyorum, hepinizi Allah'a emanet ediyorum" diye konuştu. 
 
Erdoğan'ın konvoyu Güneysu Öğretmenevi'nin önünden geçerken öğretmenevinde düğünü olan bir çift Erdoğan'ın konvoyunun yanına geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bunun üzerine aracından inerek genç çiftle bir süre sohbet ederek mutluluklar diledi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan daha sonra ilçeden ayrıldı.

aa


Bu haber 637 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,841 µs