En Sıcak Konular

İmha planı hazır!

29 Eylül 2007 11:56 tsi
İmha planı hazır! G.Saray ve Beşiktaş, bu gece sezonun ilk derbisinde karşılaşıyor. Türk futbol tarihinde ilk kez bir derbi seyircisiz oynanacak. Dereli 2 takımın karşılaşmasını ilk kez yönetirken, başkanlar da tribünde olamayacak... İşte ilklerin derbisinden ilginç notlar

Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Beşiktaş bugün tarihe geçecek bir maça çıkacak. Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk derbi maçında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş, sarı-kırmızılı takımın geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle, Türk futbol tarihinde ilk kez seyircisiz oynanacak bir derbide karşı karşıya gelecek. Derbinin bir ilki de iki kulüp başkanının tribündeki yerini alamayacak olması... G.Saray Başkanı Özhan Canaydın ameliyat, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de cezalı olduğu için bu gece statta olamayacaklar.

GÖZLEMCİ HİLMİ OK
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Dereli, kariyerinde ilk kez bir G.Saray-Beşiktaş maçı yönetecek. Derbi maçta hakem gözlemciliklerini Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hilmi Ok ile Başkan Vekili Sabri Çelik yapacak.

Lincoln Mü Delgado Mu?

Bu akşam gözler iki takımın yıldız isimleri Lincoln ve Delgado'nun üzerinde olacak. G.Saray'ın bu sezon Schalke'den aldığı Lincoln, ligde 5 maçta 2 gol atıp 1 asist yaptı. UEFA'da ise 2 maçta 1 gol, 1 asist ile oynadı. Yani Brezilyalı yıldız toplamda 7 maçta 3 gol, 2 asist ile skora önemli katkıda bulundu. Rakip savunmanın kilidini rahatça çözebilen yapısıyla Beşiktaş savunmasını çok uğraştıracak. Delgado ise ligde suskun kaldı ve oynadığı 3 maçta skora katkıda bulunamadı. Ama Şampiyonlar Ligi'nde 5 maçta da forma giydi ve 3 gol atıp 1 asist yaptı. Arjantinli 3. ön elemede Zürih karşısında da devleşti.

Imha planı hazır !

120 haftalık liderlik özlemine son vermeyi isteyen Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam, G.Saray maçının taktiğini 5 maddede oyuncularına anlattı..

Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam 2 gündür yapılan idmanlarda 5 ayrı taktik üzerinde yoğunlaştı. Çift forvet (Bobo ve Nobre) ile sahaya çıkması beklenen genç hoca, kafasındaki oyun stratejisini şöyle kurdu:

1- Sami Yen'de defansif değil hücum oynayacağız. Kora kor mücadele edilecek.
2- Tüm sahada savaşan bir takım olacak. Bu konuda soğukkanlı ama agresif olunacak. Ortada üstünlük bizim olmalı.
3- Defansta alan savunması yapılacak. Lincoln'e bire bir markaj yok ancak kontrollü bir markaj uygulanacak.
4- Kanatlar çok iyi kullanılacak. Çizgiye kadar inilip ters ortalar yapılacak.
5- İbrahim Toraman ve Gökhan Zan kornerlerde ve serbest vuruşlarda ileri çıkarak hücum elemanlarının markajda olduğu sırada gol arayacak.

Sabah



Bu haber 354 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,517 µs