En Sıcak Konular

Fenerbahçeli futbolcyua silahlı saldırı

11 Ağustos 2015 14:54 tsi
Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal'ın aracı içinde silahlı saldırıya uğradığını, oyuncunun yara almadığını açıkladı.

Sarı-lacivertil kulüpten yapılan açıklamada, geride kalan sezondaki Çaykur Rizespor maçı dönüşü, takıma yönelik silahlı saldırının bir benzerinin yaşandığı vurgulanarak, "Bugün öğlen saatlerinde futbol takımımızın oyuncusu Mehmet Topal'ın aracına, oyuncumuz araç içerisindeyken silahlı saldırı düzenlenmiştir" denildi.

Futbolcunun, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan sabah antrenmanından sonra saldırıya uğradığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Oyuncumuz evine giderken, Samandıra gişelerine gelmeden hemen önce kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlanmıştır. Oyuncumuz bu silahlı saldırıda araç camlarının kurşun geçirmez özelliği sayesinde büyük bir şans eseri yara almamıştır. Bu saldırı silahlı bir terör eylemidir. Peş peşe gelen bu saldırıları şiddet ve esefle kınıyoruz. Fail ya da faillerinin en kısa süre içinde bulunup, adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz."

Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüsün Çaykur Rizespor deplasmanı dönüşü kurşunlanması olayının henüz aydınlatılmadığı anımsatılan açıklamada, "Daha önce de faciadan şans eseri kurtulan futbol takımımızın yaşadığı silahlı saldırının aydınlatılmasına yönelik başvurularımızın hala sonuçlanmamasını manidar bulmaktayız. Tüm devlet birimlerini, yaşadığımız terör saldırılarının aydınlatılması konusunda tekrar göreve davet ediyor, oyuncumuz Mehmet Topal ve ailesine, tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, futbolcunun aracının fotoğraflarına da yer verildi.

AA



Bu haber 561 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,036 µs