En Sıcak Konular

Bodrum'da rehine operasyonu

5 Ağustos 2015 08:30 tsi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sahilde tartıştığı kişilerden kaçtığı sırada bir iş yerine giren ve burada 5 kişiyi bıçakla rehin alan kişi, polis ekiplerince yakalandı.

Bodrum'da, sahilde tartıştığı kişilerden kaçtığı sırada bir iş yerine giren, 3'ü çocuk 5 kişiyi bıçakla rehin alan kişi polis ekiplerince ikna edilerek, etkisiz hale getirildi.
 
Gün içerisinde aynı bölgede bir kaç kavga olayına karıştığı iddia edilen A.S, son olarak akşam saatlerinde bölgedeki bir grup esnafla henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Kendisine küfür edildiğini iddia eden zanlının, esnafla girdiği tartışma kavgaya dönüştü. Elinde bıçak olduğu öğrenilen A.S, kalabalık esnafı karşısında görünce bölgeden kaçmaya başladı.
 
Çevredeki bir otelin restoranına sığınan kişi, burada yemek almak için bekleyen kadın ve çocukları lokantanın ofis bölümünde rehin aldı. A.S, kendi can güvenliğini sağlamak için İstanbul'dan tatil için gelen Nural Özdağ, Ege Özdağ, Fatma Onural Özdağ, Seval Babaç, Aslıhan Aslan Dilcan isimli çocuk ve kadınları dakikalarca alıkoydu.
 
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda polis ekibi, bir süre sonra konuşarak zanlıyı ikna etmeyi başardı. Zanlı, ilk olarak çocukları serbest bıraktı. Polis nezaretinde restoranın arka kapısından çıkartılan kişiyi bazı vatandaşlar linç etmek istedi. Araya giren polislerin müdahalesiyle önlenen linç girişimi sonrasında A.S. polis otosuna bindirildi. Bu esnada bir kişinin zanlıya taş atması ve taşın polis otosuna isabet etmesi kameralara yansıdı. 
 
Rehinelerden Nural Özdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, rehin alan kişinin kendilerine bir şey yapmadığını ancak tehdit ettiğini söyledi.
 
Zorla içeride tutulduklarını anlatan Özdağ, "5 kişiydik. Biz kavgayı görünce korktuk ve ofise sığındık bizim arkamızdan o girdi. Bizi rehin aldı, gözü dönmüştü. Siz benim emniyetimsiniz, dışarıda beni linç ederler dedi" diye konuştu.
 
Yaşadığı olayın şokuyla fenalaşan rehinelerden birine olay yerinde bulunan Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz müdahale etti.
 
Fenalaşan kişi ve diğer rehineler yapılan ilk müdahale sonrası sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Bodrum Devlet Hastanesine götürüldü. A.S'nin ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

aa


Bu haber 454 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,162 µs