En Sıcak Konular

Irak‘taki DAEŞ tehdidi Beştepe‘de ele alındı

15 Temmuz 2015 08:38 tsi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Dışişleri Bakanı İbrahim El Caferi’yi Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Gündemde DAEŞ’in Irak ve Suriye’de yarattığı tehdit vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Dışişleri Bakanı İbrahim El-Caferi’yi Ankara Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Caferi, Erdoğan’dan önce de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’yla bir araya geldi. Erdoğan’ın, Caferi’yle Irak ve Suriye’de yaşanan gelişmeler ve özellikle de DAEŞ tehdidi üzerine görüş alışverişinde bulunduğu ifade ediliyor. Türkiye ile Irak arasındaki enerji işbirliği konularının da hem Çavuşoğlu hem de Erdoğan tarafından Caferi ile konuşulduğu belirtiliyor.

CHP KÜLLİYE'YE ÇIKTI

Öte yandan 20-26 Temmuz 2015 tarihleri arasında 654.’sü gerçekleştirilecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile CHP'li Belediye Başkanı Recep Gürkan, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ziyaret etti. Bu ziyaretle Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na tepkili olduğu bilinen CHP'den Saray'a giden ilk isim de Gürkan oldu. Recep Gürkan’ın yaptığı ziyaret öncesi Genel Merkez’e bilgi verdiği ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun da olurunu aldığı öğrenildi.

Erdoğan, Katar Emiri ile görüştü

Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuğu olarak, Türkiye'yi ziyaret etti. Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani'yi havaalanında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu karşıladı. Al Sani daha sonra Erdoğan’la bir araya geldi. Katarlı grup BeIN Media ziyaretle paralel olarak dün Digitürk’ü satın aldığını açıklamıştı.

Akşam

Bu haber 413 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,174 µs