En Sıcak Konular

İstanbul'da elektrik kesintisi

26 Eylül 2007 21:31 tsi
İstanbul'da elektrik hatlarında ve trafo merkezlerinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den (BEDAŞ) yapılan açıklamada, Güngören, Sefaköy ve Beyazıt İşletme Müdürlükleri'nin yürüteceği çalışmalar nedeniyle 29 Eylül ile 7 Ekim tarihleri arasında programlı elektrik kesintisi yapılacak.

Kesinti uygulanacak tarih ve bölgeler şöyle: 29 Eylül günü saat 12.00-17.00 arası Sefaköy Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Orman, Piri Reis, Bağdat, Halit Paşa, İbrahim Paşa, rgenekon sokakları ve Mithatpaşa Cadesi'nin bir kısmı.

30 Eylül günü saat 08.00-15.00 arası Güngören Sanayi Mahallesi Özboran Sokak, Orpak Sokak, Hasan Yılmaz Sokak ve civarı. Aynı gün saat 08.00-17.00 arası Beyazıt Kumkapı Caddesi, Pazarzade Sokak, Langa Hisarı Sokak, Alaca Cami Sokak, Sepetçi Sokak, Hayriye Tüccarı Caddesi, Hadım Odaları Sokak, Natır Kızı Sokak ve civarı ile Laleli Ordu Caddesi, Fethi Bey Caddesi, Kurultay Sokak, Ahmet Şuayip Sokak, Zeynep Sokak ve civarı.

1 Ekim günü saat 08.00-15.00 arası Güngören Genç Osman Mahallesi Esnaf Sitesi A-C-D- blokları, Ayaz Sokak, Yolcu Sokak, Ayazma Sokak ve civarı.

3 Ekim günü saat 08.00-15.00 arası Güngören Güneştepe Mahallesi, Kocayusuf, Keşif, Misket sokakları, Küba Camii ve civarı.

4 Eylül Günü saat 08.00-15.00 arası Güngören Güneştepe Mahallesi, Kocayusuf, Selim, Kültür, Kutlu, Kamel, Şirin, Başaran, Çayır Sokakları, Yavuz Selim Caddesi, Tramvay ve civarı.

6 Ekim günü saat 08.00-15.00 arası Güngören Keresteciler Sitesi, Doğasan Gömlek, Akçaağaç, Meşe Sokakları, Savaş Caddesi ve Pelit, Kavaklı, Söğüt Sokakları ve civarı.

7 Ekim günü saat 08.00-15.00 arası Güngören Keresteciler Sitesi, Sağlık Ocağı, Mehmet Akif Caddesi, Kiraz, Kayalar, Sedir Sokakları ve civarı.

30 Eylül günü saat 08.00-17.00 arası Beyazıt Kumkapı Caddesi, Pazarzade, Langa Hisarı, Alaca Cami, Sepetçi Selim Sokakları, Hayriye Tüccarı Caddesi, Hadım Odaları, Natır Kızı Sokakları ve civarı. Aynı gün saatlerde Beyazıt Laleli Ordu, Fethi Bey Caddeleri, Kururtay, Ahmet Şuayip, Zeynep Kamil Sokakları ve civarı.

samanyolu haber



Bu haber 692 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,795 µs