En Sıcak Konular

Şeytan! 'Muallak Kaya'sına! Yaklaşıyor...

25 Haziran 2015 14:10 tsi
Şeytan! 'Muallak Kaya'sına! Yaklaşıyor... Elbette! En doğrusunu! Cenab-ı Allah bilir...

Sükunet yok! Karmaşa! Kaos! Gelin! Terk edin... Huzurda olmak! Dua ile! Açılır yollar... Dua ederek gelin... Secde edin... ‘Biz’im onlardan farkımız! Karmaşa! Kaos sevenlerden... Dualarımızdır! Sükuna ermiş ‘bir’ benliğin içindeki dualarımız... Gelin! Secde edin! Huzura gelin! Göreceksiniz ki! Cennet! Yaklaştırılacak size! Bilin istedik... Şu kaos dolu günlerde... Ve inşirah olsun kalbiniz... Aşk olsun!

İnsan! Kalbinden konuşmalıdır... Kalbinden! Aklın ziyanı vardır... Şu sıralar hele! Onca mesaj bombardımanı! Her yerden! ‘Cep-Put’lar... Filmler... Romanlar...Medyum Medya! Tweetler! Billboardlar... Outdoorlar... T-shirdler! Üzerindeki yazılar... Reklamlar... Ahh! Şeytanın işbirlikçileri! Markalar! Şirk-etler! Hepsiyle! Aklınıza! Zihninize! Eşikaltınıza! Toptan bir saldırı vardır! İster fark edin... İsterseniz de fark etmeyin... Son durum böyledir! Akıl ziyandadır! Ve kalbimizden başka sığınılacak hiç’bir’ yer kalmamıştır!

Budur! Şeytan! Kalbimizin dışında ki! Tüm bölgelerimize her an bir ‘nükleer’ atmaktadır! Radyasyon! Işın! Patlama! Dönüştürme! Hücrelerimizi parçalama! Ve DNA’larımızı bozma!

Şimdi! Siz tüm bunlar olurken... Günlük hayatınızın içinde debeleniyorsunuz... Bir türlü uyanamıyorsunuz... Şeytan! İnsan neslini imha etmeye çalışıyor... Sizler! Gülüp eğleniyorsunuz... Bu mudur insanlık? Çocukların üzerine bombalar yağarken... Gazze’de! Suriye! Irak! Siz! Gülüp eğlenmenize devam ediyorsunuz...Yakında! Belki de çok yakında! Kendi ülkenize de! Bomba attıklarında! Gülüp eğlenmenize devam mı edeceksiniz? IŞİD’miyor musunuz? İstanbul hedef! Kraliçenin hedefinde İstanbul! Ve ‘Mehdiyet’ var! Ne kadar yazsak da ‘biz’! Sizler! Uyumaya devam ediyorsunuz... Sanıyorsunuz ki bir sayıklama tüm bunlar! Yanılıyorsunuz... Bilmiyorsunuz... ‘Oku’muyorsunuz... Siz! ‘insan’ kalabilmek için hiç’bir’ gayret göstermiyorsunuz...‘Android’ misiniz?

Ey insanlar! İslam Ümmeti! Hedeftir! İmanlı Müslümanlar... Onları saf dışı bırakıp! Mescid-i Aksa’yı yıkmak istemektedirler! ‘Muallak Kaya’sı! Göklerin kapısı! Şeytan! Cennet’te yarım kalmış hamlesini tamamlamanın peşindedir! Ve ‘insan’! Bir ‘android’e dönüşünce... Bu hedefine biraz daha yaklaşacaktır... Göklerin kalbine!

Elbette en doğrusunu Cenab-ı Allah bilir...

Ve şeytan! Çok şükür ki! Cenab-ı Allah’ın salih kulları karşısında çok güçsüzdür...

Dua buyurun lütfen...

Hayati Sır



Bu haber 24,869 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,188 µs