En Sıcak Konular

İstanbul'da yollar kapandı!

23 Haziran 2015 11:32 tsi
İstanbul'da sabah bastıran şiddetli yağış yolları kapattı. E-5 karayolu Kartal, Cevizli mevkiinde araçlar yolda kaldı, yollar kapandı. Peki İstanbul yol drumu nasıl?

İSTANBUL yol durumu felç. Sabah etkisini arttıran şiddetli yağışlar özellikle Anadolu Yakası'nda etkili oldu. Birden bastıran şiddetli yağışların etkisi ile E-5 karayolu Kartal, Cevizli mevkiinde araçlar yolda kaldı, yollar kapandı. Kısa süre etkili olan yağışın etkisini kaybetmesinin ardından suların çekilmesiyle D-100 Karayolu'ndaki trafik normale döndü.

İstanbul'un Anadolu yakasında sabah saatlerinde aniden bastıran şiddetli sağanak etkili oldu.

D-100 KARAYOLU KAPANDI

Anadolu yakasındaki Kartal, Maltepe ve Pendik ilçelerinde görülen şiddetli sağanak nedeniyle bazı vatandaşlar araçlarıyla göle dönen yollarda mahsur kaldı. Mahsur kalan araçlar ve vatandaşlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

D-100 Karayolu'nda Gülsuyu ve Cevizli kavşaklarında biriken su nedeniyle İstanbul ve Ankara yönünde trafik yoğunluğu yaşandı.

Kısa süre etkili olan yağışın etkisini kaybetmesinin ardından suların çekilmesiyle D-100 Karayolu'ndaki trafik normale döndü.

Öte yandan, yağış nedeniyle Kartal ve Maltepe sahilinde bazı ev ve iş yerlerini su bastı. İtfaiye ekiplerinin su tahliye çalışmaları sürüyor.

İŞTE İSTANBUL YOL DURUMU



İşte saat 09:00 itibarıyla İstanbul'da yol durumu

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL?

İSTANBUL hava durumu raporları korkuttu. Sabah 08.00'da etkisini arttırmaya başlayan sağanak yağmut kısa sürede tüm Marmara'yı etkisi altına aldı. Meteoroloji son dakika uyarı geçti. Yağışlar gün boyu aralıklarla devam edecek. Sıcaklıklar 3 derece birden azalacak. İstanbullu ise güneşi haftasonuna doğru görecek, yarından itibaren sıcaklık değerleri artmaya başlayacak.


İSTANBUL İÇİN ALARM!

İstanbul Radarından alınan son görüntülere göre; İstanbul Anadolu Yakasında devam eden ve lokal olarak kuvvetli olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ilerleyerek önümüzdeki saatlerde Boğaz çevresinde ve Avrupa Yakasında da görülmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (yerel kuvvetli yağış, lokal dolu ve yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgar)vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.




Bu haber 549 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,503 µs