En Sıcak Konular

Fenerbahçe'de bir devir kapanıyor

16 Haziran 2015 10:44 tsi
Fenerbahçe'nin kalesinde en son 24 yıl önce Alman efsanesi Schumacher görev yapmış, ardından yerlilerin egemenliği yaşanmıştı.

Eğer bir başka efsane Casillas gelirse, Kanarya'nın kalesinde yeniden yabancı dönemi başlayacak.

Fanatik'in haberine göre, Sarı-Lacivertliler'in, Mert Günok'la sözleşme yenilememe kararı, diğer kaleci Volkan Demirel'in ise önümüzdeki sezon birinci kaleci olarak düşünülmemesi, yabancı bir kaleci arayışına hız verilmesine neden oldu. Listedeki 1 numaralı isim ise Real Madrid'le bağlarını koparması muhtemel olan İker Casillas...

Casillas

Real'in efsane isimlerinden biri olan Casillas'ın transferinin gerçekleşmesi halinde, 24 yıl sonra bir ilk yaşanacak. En son Kanarya'nın kalesinde uzun soluklu olarak görev yapan yabancı kaleci, Almanlar'ın efsane file bekçisi Toni Schumacher'di. 1988-91 yılları arasında 109 maçta görev yapan Schumacher'in bırakmasının ardından takımda, yerli kaleciler sahne aldı.

Enke 1 maç oynayıp gitti
Sadece 2003-04 yılında Robert Enke yabancı kaleci olarak transfer edilmiş, 1 maçta görev yaptıktan sonra gönderilmişti. Sonrasında Volkan Demirel formayı bırakmamış ve onunla birlikte geride bıraktığımız sezona kadar Serdar Kulbilge, Volkan Babacan, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu sahne almıştı.

İspanyol devi ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki Casillas konusunda tüm imkanların seferber edilmesi bekleniyor. Yabancı kaleci için diğer alternatiflerin ise Chelsea'den Petr Cech, Olympiakos'tan Roberto Jimenez ve İnter'den Samir Handanovicolduğu bildirildi.

Formaya tanıttı ama...
Real Madrid, 2015-2016 sezonunda giyeceği formaları dün kamuoyuyla paylaştı.Manchester United'dan Devid De Gea'yı kadrosuna katmak isteyen Real'in, gönderilecekler listesinde olduğu öğrenilen İker Casillas'ın da, yeni forma tanıtımında resminin bulunması kafaları karıştırdı. İspanyol gazeteleri, Casillas'ın bu tanıtımda yer almasının, kalacağı anlamına gelmediği görüşünde birleşti.

Bu haber 384 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,769 µs