En Sıcak Konular

CHP’de seçim tepkisi büyüyor

12 Haziran 2015 09:26 tsi
CHP’de, AK Parti başta olmak üzere koalisyon seçenekleri çalışması yapılırken, seçim sonuçlarına tepkiler çığ gibi artıyor.

Bazı CHP eski milletvekilleri sosyal medya üzerinden hem CHP’nin seçim sonuçlarına, hem de AK Parti ile koalisyon iddialarına tepki gösterdi. CHP Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, twitter hesabından yaptığı değerlendirmede, “Oyunu artıramayan tek muhalefet partisi oldu CHP. Peki neden? Sözünde durmayarak kendi sözünü değersiz kılanlar inandırıcılıklarını yitirirler. Sonra herkes soruyor bu kadar projeye neden oyumuz artmadı düştü diye? Ağzından çıkan sözü bir kere yere düşürürsen değil 2 maaş 12 maaş ikramiye vaat etsen nafile. CHP’den ihraç edilen İzmir eski Milletvekili Birgül Ayman Güler, twitter hesabından, “Stratejik davranan CHP seçmeni değil, o partisine sadık kaldı. Stratejik davranan yöneticilik. Zafersiz ganimetçi” yorumunu yaptı. CHP’nin eski Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz da, seçim sonuçlarıyla ilgili parti yönetimine tepki göstererek, “37 ilde milletvekilin yok, sadece 10 ilde birinci partisin, AKP’nin tek başına iktidarlığını bitirdik dedin. Elalemin burnu ile nezle olunur mu ?” diye sordu.

CHP’yi eritme peşindeler

CHP eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu attığı tweette, “Bu sefer başka senaryolar devrede;Tuzun suya karışmasıyla eriyip yok olması misali CHP-AKP koalisyonu ile CHP’yi eritip bitirme peşindeler” dedi. CHP eski Milletvekili Hüseyin Aygün de twitter’dan, “Pek çok MYK üyesi AKP ile koalisyona can atıyor. Böyle bir adım atılırsa 3-5 CHPli bakan, CHP enkaz olur” yorumunu yaptı.

Star

Bu haber 537 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,289 µs