En Sıcak Konular

Gökhan Töre'yi yaralayan kişi yakalandı

11 Haziran 2015 10:11 tsi
Beşiktaşlı milli futbolcu Gökhan Töre ve arkadaşlarının Şişli'de bir barda tavandan seken kurşunla yaralanması olayında, "olası kastla öldürmeye teşebbüs" suçundan hakkında dava açılan Korhan Bahadır yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları sonucunda Bahadır'ın, Ortaköy Nispetiye Caddesi'nde bulunduğunu belirledi. Seyir halindeki otomobili motosikletli ekipleri tarafından durdurulan Korhan Bahadır gözaltına alındı. Bahadır, işlemleri tamamlanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.
 
İddianameden
 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Genel Soruşturma Bürosu Savcılarından Zeynel Sarıbuğa'nın hazırladığı iddianamede, 21 Nisan 2014'te saat 05.40 sıralarında Şişli'deki bir barda bulunan sanık Korhan Bahadır'ın, kimliği belirlenemeyen bazı kişilerle anlaşılmayan nedenle tartıştığı ve mekan içinde havaya 2 el ateş ettiği belirtildi.
 
Bu sırada aynı mekanda sanıkla herhangi bir ilişkileri olmayan mağdurlar Gökhan Töre, Taner Yalçın, Mahir Arslan, Hüseyin Kanat, Burkay İsen ve Kadircan İpekçi'nin de bulunduğu kaydedilen iddianamede, mağdurların tavandan parçalanıp seken mermi çekirdeğinden yaralandıkları aktarıldı.
 
İddianamede sanık Korhan Bahadır hakkında "olası kasıtla öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası istendi.
 
İddianameyi kabul eden İstanbul 30. Asliye Ceza Mahkemesi, eylemin "olası kastla yaralama" suçunu değil", "olası kastla öldürmeye teşebbüs" suçunu oluşturma ihtimali bulunduğu gerekçesiyle görevsizlik kararı vererek, dosyayı ağır ceza mahkemesine gönderdi.

aa

 

Bu haber 418 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,983 µs