En Sıcak Konular

Arınç: Başbakan'la konuştuklarımız ikimizin arasında

10 Haziran 2015 11:23 tsi
Davutoğlu, Arınç ve Gökçek ile görüştü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün dikkat çeken iki görüşme yaptı. Öğle saatlerinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bir araya gelen Davutoğlu, akşam da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i Genel Merkez’deki makamında kabul etti.
 
Bu iki görüşme, Arınç ile Gökçek arasındaki 8 Haziran polemiğini hatırlattı. Gökçek, seçim öncesinde damadının paralel yapıyla irtibatı olduğunu iddia ederek, Arınç’ın istifasını istemişti. Buna karşılık Arınç da “Ankara’yı parsel parsel sattı” demiş ve 8 Haziran’dan itibaren Gökçek ile ilgili açıklama yapacağını ifade etmişti.
 
Davutoğlu ise, iki isimle de ayrı ayrı görüşerek, uyarıda bulunmuştu. Önceki gün parti genel merkezine gelen Arınç’a açıklamaları hatırlatıldı. Arınç, “Bugün 8 Haziran ama 8 Haziran sonrası değil” dedi. Yine önceki gün akşam Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da, “Elinde bir şey olup savcılığa gitmeyen namerttir” diye yazdı.
 
‘ÇAĞRILDIM GELDİM’

Tüm bu yaşananların ardından Davutoğlu, bu iki isimle dün ayrı ayrı görüştü. Arınç, öğle saatlerinde yaptığı Davutoğlu görüşmesinin ardından “Konuştuklarımız ikimizin arasında” dedi. Akşam saatlerinde genel merkeze gelen Gökçek de, “Çağrıldım geldim, bilmiyorum” açıklaması yaptı. Ancak Gökçek, Davutoğlu’nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme nedeniyle Başbakan ile bir araya gelemedi.
 
Erdoğan görüşmesinin ardından Davutoğlu, partiye dönerken Gökçek, Davutoğlu ile görüşemeden partiden ayrıldı. Ancak Gökçek, bir süre sonra yeniden Genel Merkeze geldi ve Davutoğlu ile görüştü. Gökçek, bir gazetecinin, “Son dönemde Sayın Başbakan Yardımcısı ile ilgili attığınız twit’ler tartışılmaya başlandı, dün (önceki gün) de bir twit attınız” şeklindeki sözleri üzerine Gökçek, “Hayır ben Arınç’a yönelik bir twit atmadım. Onu okurken yanlış okuyorsunuz, iyi okuyun” dedi.

Habertürk

 

Bu haber 449 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,483 µs