En Sıcak Konular

'Paralel Yapı, İsrail lobisi el ele'

5 Haziran 2015 13:41 tsi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Atalay, "Uluslararası gazetelerde bile AK Parti aleyhinde yazılar çıkıyor. Paralel Yapı denilen bir olay var. Bir İsrail lobisi var. Bütün bunlar el ele" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, "Uluslararası gazetelerde bile AK Parti aleyhinde yazılar çıkıyor. Paralel Yapı denilen bir olay var. Bir İsrail lobisi var. Bütün bunlar el ele" dedi.
 
Atalay, seçim çalışmaları kapsamında Keskin Belediyesini ziyaretinde, Türkiye'nin çok büyük bir seçime hazırlandığını ve ülke genelinde iyi bir seçim kampanyası yürüttüklerini bildirdi.
 
Seçimlerin bir demokrasi sınavı olduğunu, bazı yerlerde istenmeyen ufak tefek olaylar olsa da genel manada seçim çalışmalarının iyi gittiğini belirten Atalay, şunları söyledi:
 
"Çok fazla büyük olaylar yok. Neredeyse bütün partiler ve parti olmayan illegal yapılar da bizim karşımızda. Bu seçim biraz farklı bir seçim. Bir araya gelmezler bir araya geldi. Büyük bir cephe oluşturdular. Birbiriyle meseleleri yok. Hepsinin hedefinde AK Parti var. Aslında bu AK Parti'nin gücünü gösteriyor. Biz de güçlüyüz ve milletimiz bize destek veriyor. Esasen siyaset gücünü milletten alır. Rabbimizin yardımı ve milletimizin oyuyla güçlüyüz. Biz uluslararası kurgularla ve görünmeyenlerle siyaset yapmıyoruz. Gayet açık ve net."
 
"İstikrara herkes katkı versin istiyoruz"
 
Yapılan hizmetlerin ortada olduğunu, yapamadıklarını da tamamlayacaklarını kaydeden Atalay, "Milletin bütün meselelerini sırtlamış götüren bin hükümetiz. Bu istikrar devam ederse inşallah Türkiye'nin geleceğinin daha iyi olacağına inanıyorum. Bunun için de bu istikrara herkes katkı versin istiyoruz. Bizim çağrımız bu" diye konuştu.
 
Atalay, şu anda ülkenin krizlere ve maceralara ihtiyacının olmadığını, AK Parti dışında ülkenin geleceğine talip olan bir partinin de bulunmadığını dile getirdi.
 
Seçimde tek oyun bile önemli olduğuna işaret eden Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Uluslararası gazetelerde bile AK Parti aleyhinde yazılar çıkıyor. Paralel Yapı denilen bir olay var. Bir İsrail lobisi var. Bütün bunlar el ele. Hamdolsun son günlerde gördüğümüz ve son değerlendirmelerimize göre inşallah yine tek başına rahat bir iktidar olacağız. Çok rahatça bu ifadeleri kullanabiliriz. Ama yine de tek oyun değeri çok büyük. Son 1-2 güne çok ağırlık vermek gerekiyor. Herkesin biraz daha çalışması gerekiyor. Ülke genelinde çalışmalarımızı daha da artırıyoruz."

aa


Bu haber 649 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,479 µs