En Sıcak Konular

Davutoğlu Konya'da gövde gösterisi yapacak

5 Haziran 2015 11:46 tsi
AK Parti Konya, Başbakan Davutoğlu'nun final mitingine hazırlanıyor.

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri'ne artık sayılı günler kaldı. Tüm birimleriyle haftanın her günü ve saatini sahada vatandaşla bir arada geçiren AK Parti Konya, bir yandan da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 6 Haziran Cumartesi günü Konya'da gerçekleştireceği final mitingine hazırlanıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı'nı 7 Haziran öncesinde 6 Haziran heyecanı sardı…

Konya Büyük Mitinge Hazırlanıyor…

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 81 ile de gitme hedefiyle 25 Nisan günü Sivas'tan başlattığı miting programını 6 Haziran Cumartesi günü memleketi Konya'da bitirecek. AK Parti Konya İl Teşkilatı, bu amaçla Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı 600 bin mektubu evlere postaladı bile.

Konyalıya Başbakan İmzalı 600 bin mektup…

Konyalıları 6 Haziran Cumartesi günü saat: 15:30'da Konya Şehir Meydanı'nda gerçekleştirilecek mitinge hem davet eden hem de destek isteyen 600 bin Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı mektup, adreslere postalandı bile. Yine mitinge davet için 1 milyon adet el ilanı bastıran AK Parti Konya İl Teşkilatı, söz konusu el ilanlarını gerek seçim çalışmaları sırasında gerekse de il, ilçe yönetimleriyle kadın ve gençlik kolları vasıtasıyla Konya'nın 31 ilçe ve mahallelerinde vatandaşa iletiyor.

Binlerce bayrak, afiş, billboard, CLP ve bina giydirmeleriyle şehrin dört bir yanını AK Parti ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğraflarıyla da süsleyen İl Teşkilatı, bu seçimde “Birlikte Konyayız” “Konya Evladına Sahip Çıkıyor” “Haydi Gel Bizimle Ol” ve “Şimdi Sıra Sende” gibi birçok kampanya ile de Başbakan Davutoğlu'na destek istiyor.

1 günde 31 ilçe ve 762 mahalleye çıkarma…

Yine geçtiğimiz haftalarda 600 araçla şehir merkezinden 31 ilçe ve 762 mahalleye dağılan 2 binin üzerinde teşkilat mensubu ve AK Parti gönüllüsü, içerisinde AK Parti Seçim Beyannamesi, AK Parti İktidarı'nın 13 yılda gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan kitapçıklar, afiş ve bayrak olan torbaları vatandaşa bir günde dağıttı.

Final Mitinginde Hedef En Az 250 Bin Kişi…

Her gün şehrin üç ilçesinde ve ilçenin farklı yerinde kurulan Mobil SKM(Seçim Koordinasyon Merkezi) Projesi, binlerce vatandaş ve teşkilat mensubunun katılımı ile gerçekleştirilen yürüyüşler, bir günde il başkanı, büyükşehir ve ilçe belediye başkanları, milletvekili adayları, aday adayları, teşkilat mensupları ve parti gönüllülerinden oluşan 750 kişilik ekiplerin ilçelere çıkarma yapmaları, gençlik ve kadın kollarının farklı programlarıyla sahada neredeyse hiçbir boşluk bırakmama hedefindeki AK Parti Konya Ailesi, 6 Haziran'daki miting içinse 5 bin teşkilat mensubunu görevlendirdi. Mitinge ise en az 250 bin Konyalının gelmesi hedefleniyor.

Ve 7 Haziran…

Bugüne kadar AK Parti'ye en büyük desteği veren illerin başında gelen Konya, bu seçimdeki duruşuyla da Türkiye'ye örnek olma vasfını sürdürecek gibi görünüyor. AK Parti Konya İl Teşkilatı, seçim günü de 4 bin 515 sandıkta tam 15 bin kişi görev alacak ve sandıklarını koruyacak. AK Parti Konya'nın 7 Haziran için hedefi ise 14 milletvekili adayını da meclise göndermek…

Takvim

Bu haber 562 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,420 µs