En Sıcak Konular

'CHP MHP HDP koalisyonu vadediyorlar'

4 Haziran 2015 19:28 tsi
TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan, muhalefet partilerinin seçimden sonra koalisyon vadettiğini belirterek, "Diyorlar ki, (AK Parti'yi yenersek, koalisyon yapacağız, Türkiye'yi koalisyon karanlığına geri götüreceğiz)" dedi.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile ilçedeki iş yerlerini ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini söyledi.
 
Genel seçimde AK Parti ve diğer partilerin yarıştığını, diğer partilerin seçim vaatlerinin alt alta konulduğunda hepsinin aynı olduğunu ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:
 
"Uçuk kaçık, 'Başkası ne veriyorsa onun 2 katını veriyorum' vaatleri yapmışlar. Bu neyi gösteriyor? Bütün rakiplerin vadettiği şu, seçimlerden sonra CHP, MHP, HDP koalisyonu vadediyorlar. Bir araya gelmez denilen CHP ile MHP eskiden bir araya geldi mi? Bu seçimden sonra vaatleri de CHP, MHP, HDP koalisyonu getirmek. Diyorlar ki, (Biz AK Parti'yi yenersek, üçümüz koalisyon yapacağız, Türkiye'yi yine 90'ların, koalisyon karanlıklarına, ekonomik krizlerine, kasa fırlatan esnafın durumuna, perişanlığa, enflasyona geri götüreceğiz)."
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, SGK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde hastanelerin durumunu anımsatan Erdoğan, şunları anlattı:
 
"Hastanelerde bebekler, cesetler rehin kalıyordu. Diğer tarafta iktidara koalisyon ortağı olarak gelmiş, Türkiye'nin dışına çıkamamış, ülkeyi bir adım ileriye götürememiş, ekonomist olmasına rağmen ekonominin e'sinden anladığını henüz duymadığımız bir MHP lideri var. Diğer yanda, 6-7 Ekim olaylarında insanları sokağa çağıran, Hakkari'de sadece 36 tane okulu yakıp yıktıran, memleketin otobüsünü, devlet binasını, hastanesini taşlattıran zihniyetin başındaki ve dışarıdan dağdan yönetilen bir parti ve lideri var. Bir tarafta da Türkiye'ye, cumhuriyet tarihinin en başarılı ekonomik yıllarını yaşattıran, bölgesinde artık itibar edilen, gurbetçi vatandaşlarımızın pasaportlarını göğsünü gere gere masaya koyabildiği bir ülke haline getiren AK Parti var."

aa


Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,119 µs