En Sıcak Konular

''Gerçek demokrasi yanlısı...''

4 Haziran 2015 19:02 tsi
''Gerçek demokrasi yanlısı...'' Başbakan Davutoğlu,"Gerçek cumhuriyetçi, milliyetçi, demokrasi yanlıları, Türkiye'nin her köşesine gidebilenlerdir" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim kampanyası kapsamında partisinin şehirlerdeki 75. mitingini Edirne'de gerçekleştirdiğini söyledi.
 
"Bir serhattan diğer serhada vatanı birleştirdik, bütünleştirdik" diyen Davutoğlu, şöyle devam etti:
 
"Buraya gelip cumhuriyetçilik yapanlar, cumhuriyetimizden bahsedenler, adında cumhuriyet olan CHP, ülkenin belli bir bölgesine hiç gitmedi. Bazı şehirlerde hiç yok. Geçen dönem 33 vilayette CHP'nin milletvekili yoktu. MHP, milliyetçilik yapar ama Sivas'ın ötesine geçtiği görülmedi. Geçtiğimiz dönem 45 vilayette milletvekili yok. Zaten HDP'yi bir kenara koyun, onun derdi başka. Gerçek cumhuriyetçi, milliyetçi, demokrasi yanlısı olanlar Türkiye'nin her köşesine gidebilenlerdir."
 
"Türkiye'nin kader seçimi yapılacak"
 
Zor olduğunu bilerek, belki bir takım riskleri de alarak "81 vilayete gidecek, vatandaşlarımızla buluşacağız" dediğini belirten Davutoğlu, cumartesi günü Konya'da yapılacak mitingle 81 şehirde miting programını tamamlayacaklarını bildirdi.  Başbakan Davutoğlu, "Sonra halkımızın huzuruna gideceğiz ve pazar günü Türkiye'nin kader seçimi yapılacak" dedi.
 
"Başkentler hızlı tren ile birbirine bağlanıyor"
 
Davutoğlu, İstanbul'dan Ankara'ya, Ankara'dan Konya'ya, Eskişehir'e ulaşan hızlı trenin Sivas, Erzincan, Kars'a kadar gideceğini bildirdi.
 
Hızlı tren projesinden heyecanlan duyduğunu ifade eden Davutoğlu, "Neden biliyor musunuz? Anadolu'daki ilk başkentimiz Konya, sonra Bursa, sonra Edirne, sonra İstanbul, şimdi Ankara. Bütün bu başkentler hızlı tren ile birbirine bağlanıyor Allah'ın izniyle" dedi.
 
"Onların rüyasını göremeyeceği gerçekleri hayata geçiriyoruz"
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun taşeron işçilerden bahsettiğini dile getiren Davutoğlu, alandakilere, "Kendi belediyesindeki taşeron sorununu çözmeyen birisi, Türkiye'nin sorununu çözebilir mi? Buna emanet tevdi edilir mi? Güvenilebilir mi? 'Bana 4 yıl verin' diyor, Allah aşkına 4 dakika verir misiniz?" diye sordu.
 
Edirne'ye 12 yılda 1,7 milyar lira tarımsal destek ödediklerini aktaran Başbakan Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu bu rakamı bilir mi hesap edebilir mi? O, sadece rüyasında gördüğü hikayeleri anlatabilir. Biz ise onların rüyasını göremeyeceği gerçekleri hayata geçiriyoruz" dedi.
 
CHP ileHDP işbirliği yaptığına dikkati çeken Davutoğlu, "Edirneliler, kime oy verirseniz sizin takdiriniz ama buraya gelip cumhuriyetçilik yapıp, sonra HDP ile işbirliği yapanlara verdiğiniz oy, HDP'ye yazılır" diye konuştu.
 
"AK Parti bütün Türkiye'yi temsil ediyor"
 

Davutoğlu, partisince Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada ise 76 vilayette yapılan 106. mitingi gerçekleştirdiklerini söyledi.
 
Davutoğlu, "Birileri, biz Kürtleri temsil ediyoruz diyor. Birileri biz Türkleri, Sünnileri, Alevileri... AK Parti bütün Türkiye'yi temsil ediyor. Bütün Türkiye'yi temsil eden parti kim? Doğu ile Batı'yı, Kuzey ile Güney'i, Anadolu ile Trakya'yı birleştiren kim? İşte aramızdaki fark" diye konuştu.
 
Partili gençler tarafından "Buraya, buraya Ahmet Hoca buraya" sloganlarıyla konuşması kesilen Davutoğlu, gençlere "Gençler sandığa gidecek misiniz?  Oylarınızla bir kez daha tarih yazacak mısınız? diye sordu ve "Evet" yanıtını aldı.

aa


Bu haber 665 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,978 µs