En Sıcak Konular

Akdoğan: Demirtaş kutsal inek mi?

4 Haziran 2015 10:30 tsi
Akdoğan: Demirtaş kutsal inek mi?
Gazetelerin Ankara temsilcileriyle biraraya gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Kürtlerin PKK’nın baskılarına karşı artık ‘Edi bese (yeter artık) demesi gerektiğini belirten Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Demirtaş’a çiçek çocuk muamelesi yapıldığını belirtti: Sen eleştirilemez misin kutsal inek misiniz?

Gazetelerin Ankara temsilcileriyle biraraya gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu:

Bu seçimde koalisyon ihtimalinin konuşuluyor olması AK Partinin gerilemesi değil karşıdaki cephenin bir araya gelmesi ve çok farklı konsorsiyumlarla hareket etmelerinden kaynaklanıyor. Seçmen ilk başta bunu fark edemedi. İnsanlar durumun farkına vardılar. Bir senaryo oluşturulmuş ve HDP burada seçime bir parti olarak sokuldu. HDP Meclis'e girerse AK Parti hükümet olamaz giremezse sokaklar karışır.

ABD'DE MAKAS DEĞİŞTİRDİ

Bu bir kaos planı. Bu kaostan bir kantonlar oluşturur muyuz diye düşünüyorlar. Bu PKK'nın planı. Demirtaş ABD'ye gidip geldikten sonra makas değiştirdi. Bu projenin içinde, bu işin içinde çözüm süreci yok. Böyle bir konsorsiyumda çözüm süreci olmaz. 8 Haziran'da AK Parti iktidarda olmazsa çözüm sürecinin ruhuna Fatiha.

HDP KİRLİ BİR İŞBİRLİĞİ İÇİNDE

Biz HDP'nin Türkiye partisi olmasını istiyoruz ama HDP'nin güçlenmesi Türkiye partisi olması anlamına gelmiyor. Adaylarını dahi Kandil'in belirlediği, genel başkanını Kandil'in azarladığı bir parti. Bu partinin güçlenmesi demokrasinin güçlenmesi anlamına gelmez. HDP bir projenin parçası olmasaydı belki bir anlamı olurdu. Şu anda ben HDP'yi kirli bir işbirliğinin içinde görüyorum.

HDP ile PKK arasındaki organik ilişkinin ötesinde bir geçişkenlik var. Güneydoğu'da kampanyayı HDP değil KCK yürütüyor. Nurettin Demirtaş bir partinin genel başkanıydı dağa çıktı. Selahattin Demirtaş'ın 6 ay sonra dağa çıkmayacağının garantisi var mı? Aslında Demirtaş'ın bir obje olarak dönüştürülmesi İmralı'ya karşı bir tehdittir. Bunlar çiçek çocuklar gibi eleştiriye tahammülleri yok. Sen eleştirilemez misin kutsal inek misiniz? Dağdan gelip bağdakini mi susturacaksınız.

Abdülkadir Selvi - Yeni Şafak






Bu haber 650 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,539 µs