En Sıcak Konular

AK Parti'nin ''seçim üssü'' hazır

4 Haziran 2015 08:11 tsi
AK Parti'nin ''seçim üssü'' hazır Başbakan Ahmet Davutoğlu, genel seçimler öncesi son mitinglere katılarak vatandaşla kucaklaşırken AK Parti Genel Merkezi de 7 Haziran akşamı için hazırlıklarını tamamlıyor.

Her ile 'çağrı merkezi' kuruldu. Seçim Koordinasyon Merkezi, sandık sonucu gelmeyen sandıkları anında görecek. Sonuç, Genel Merkez'de kurulacak koordinasyon merkezinde izlenecek.

Partinin kurmayları seçim sonuçlarını Genel Merkez'in 3'üncü katında kurulacak 'seçim üssünden' takip edecek. Oyunu Konya'da kullanacak olan Davutoğlu, akşam Ankara'ya gelerek seçim sonuçlarını Genel Merkez'den izleyecek.

HER İLDE ÇAĞRI MERKEZİ

AK Parti, seçim sonucunu sandıklardaki resmi üyeleri olan temsilciler, gözlemciler, kat sorumluları ve bina sorumluları ile takip edecek. Sandıklarda görevli olan partililer sonuçları alarak oy kullanma mahallindeki bina sorumlusuna verecek. Bina sorumluları ise telefon ve SMS yoluyla programa sonuçları girecek ve veriler Genel Merkez'e aktarılacak. Her ilde "Çağrı Merkezi" kuran AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi, sandık sonucu gelmeyen yerleri de anında görecek ve sandığın sorumlusu ile irtibata geçecek. Yaşanan aksaklıklara anında müdahale edilecek. Sandık başında görevli partililer, resmi sandık sonuç tutanağının bir örneğini ilgili il ve ilçe merkezine ulaştıracak. Buraya ulaşan sonuçlar sisteme girildikten sonra telefon ve SMS yoluyla bildirilen sonuçlar karşılaştırılarak kontrol edilecek. 6 Haziran gecesi Konya'da kalacak olan Davutoğlu, oyunu memleketinde kullanacak. Davutoğlu 7 Haziran akşamı ise Ankara'ya gelerek seçim sonuçlarını Genel Merkez'den izleyecek. Davutoğlu'nun seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından balkon konuşması yapması da bekleniyor.
 
Sabah


Bu haber 660 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,243 µs