En Sıcak Konular

'Paralel yapı HDP'ye destek isteyen yapıya dönüştü'

3 Haziran 2015 12:28 tsi
Barla Platformu Başkanı ve AK Parti Amasya milletvekili adayı Yüce, "Paralel Yapı'nın HDP ile kol kola girdiğini" belirterek, "Paralel Yapı HDP'ye oy isteyen bir yapıya dönüştü" dedi.

Barla Platformu Başkanı ve AK Parti Amasya milletvekili adayı Sait Yüce, AA muhabirine, yaptığı açıklamada, geçmiş seçimlerde AK Parti'nin karşısında sadece muhalefet partilerinin olduğunu, bu seçimde ise muhalefetin yanında başka unsurların da bulunduğunu belirtti.
 
Özellikle Paralel Devlet Yapılanması'nın AK Parti'yi yıpratmak için yoğun bir kampanya yaptığını ifade eden Yüce, ABD ve Avrupa'daki bazı Yahudi ve Ermeni lobileriyle iş birliği halinde olan medya kuruluşlarının da AK Parti ile mücadele ettiğini söyledi.
 
AK Parti'nin bu gruplarla mücadelesini sürdürdüğünü anlatan Yüce, "Halkımız 7 Haziran'da önemli bir tercih yapacağını biliyor. İnşallah, AK Parti'nin seçimlerde yüzde 50 civarında oy alacağını tahmin ediyorum. HDP'nin baraj problemi, yüzde 10'u geçmek. MHP'nin baraj problemi yüzde 20'ye, CHP'nin ise yüzde 30'lara ulaşmak. Bu rakamları bulamayacaklarını ben yakınen görüyorum. AK Parti yüzde 50 barajını zorlayacak bir kampanya yürütüyor. Öyle bir desteğin de var olduğunu görüyorum" diye konuştu.
 
Yüce, 7 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye'nin seçimi olmadığını, AK Parti'nin başarısının Kafkaslar, Ortadoğu ve Afrika'ya kadar zulüm gören ve açlık çeken bütün Müslümanların bayramı olacağını ifade etti.
 
"Akla ziyan bir yaklaşım"
 
Seçimlerde Türkiye'de çok enteresan ittifakların olduğunu belirten Yüce, şunları kaydetti:
 
"Dershanelerin kapatılmasına karşı çıkan Paralel Yapı, o zaman dershaneleri savunurken, dershanelerden 'Doğu ve Güneydoğu'da PKK'yı durduracak, gençlerin dağa çıkmasını engelleyecek bir yapı' olarak bahsediyordu. Ne gariptir ki bugün o sözleri söyleyenler, HDP ile kol kola girmiş durumda. HDP'ye destek isteyen, oy isteyen bir yapı haline dönüşmüş durumda. Bu ne yaman, garip bir çelişkidir.  HDP ileParalel Yapı ittifakı, aklın alacağı bir iş değil, akla ziyan bir yaklaşım. HDP daha önce Paralel Yapı'nın dershanelerine okullarına molotofkokteyli ile saldırıyordu. Devletin yaptığı bütün yatırımları icraatları bombalıyor, adam kaçırıyor, asker, polis şehit ediyordu. Bu saldırlar ve tehditler yüzünden Yüksekova'daki o havaalanının yapımı senelerce gecikti. HDP aslında Kürt milletini sevmiyor."

aa

 

Bu haber 513 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,614 µs