En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu: Altın kaplama klozete merakım yok

2 Haziran 2015 13:22 tsi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adıyaman mitinginde konuştu. Kılıçdaroğlu'nun gündeminde yine AK Saray'da olduğunu iddia ettiği altın kaplama klozet vardı.

Adıyaman mitinginde halka seslenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdroğlu'nun gündeminde yine Saray'da olduğunu iddia ettiği altın kaplama klozet vardı. Annelere seslenen Kılıçdaroğlu: 'Ben sizden birisiyim sevgili anneler. Siz nasıl yaşıyorsanız ben de öyle yaşıyorum. Yoksulluk, işsizlik nedir bunları bilirim. Ben zengin bir aileden gelmiyorum. Benim saray merakım, altın kaplama klozet merakım da yok.' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında satırbaşları...

Tütün konusunda nereye giderseniz gidin, kiminle konuşursanız konuşun en güzel tütün Adıyaman'da derler. Yasak getirdiler, sözüm söz yasağı kaldıracağız. Adıyaman'ın üzümünü de bir dünya markası haline getireceğiz.

EKİYORUZ, EKİNCE ZARAR EDİYORUZ"

Ekiyoruz, ekince zarar ediyoruz. Onlar dışarıdan ithal ediyor. Diyorlar ya Kılıçdaroğlu nereden bulacak parayı diye. Biz üreteceğiz, biz kazanacağız hakça bölüşeceğiz. Çiftçinin üretmesi lazım. Dedim ki mazotu 1,5 liradan vereceğim çiftçiye.

Sözüm söz Kılıçdaroğlu sözü. İtiraz ediyor Ankara'daki beyler çiftçiye nasıl 1,5 liraya vereceksin diyorlar. Sen yakuttan, elmastan nasıl vergi almıyorsan ben de mazot verirken çiftçiden vergi

ÇİFTÇİ KARDEŞLERİME SÖZ

Mazotu çiftçiye 1.5 liradan vereceğim. Kılıçdaroğlu sözü. Sen gemilere yatlara kaçtan veriyorsun? 1.25 kuruş bu aynı mazot değil mi? Siz incide, pırlantada vergiyi sıfırladınız, ben de çiftçiye vergiyi sıfırlıyorum. Onlar köşeyi dönmekten yanalar. Türkiye'deki bütün çiftçi kardeşlerime sesleniyorum. Alın terinizin karşılığını istiyorsanız. Adres CHP'dir deyin.

Emekliye 2 maaş ikramiye vereceğim dedim. Ankra'da oturan beyler koro halinde itiraz ediyor. Parayı nereden bulacaksın diyorlar. Herkese, saraya, yandaşa para var, emekliye gelince para yok diyorlar.

800 BİN TAŞERON İŞÇİYE KADRO

Taşeron işçisi kardeşlerimiz haber göndermişler: "Mitinge gelemiyoruz. İşten çıkarırız diyorlar" diye. 800 bin taşeron işçi var. Hepsini kadro vereceğim.

Ben sizden birisiyim sevgili anneler. Siz nasıl yaşıyorsanız ben de öyle yaşıyorum. Yoksulluk, işsizlik nedir bunları bilirim. Ben zengin bir aileden gelmiyorum. Benim saray merakım, altın kaplama klozet merakım da yok.

DAVUTOĞLU ERDOĞAN İÇİN ÇALIŞIR

Adıyaman'dan Türkiye duysun Davutoğlu Erdoğan için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır. 77 milyon yurttaşa aynı gözle bakıyorum. İnancı, kimliği ne olursa olsun. Çünkü benim yüreğimde insan sevgisi var. Hiçbir aile ben yoksulum demeyecek. Aile sigortası gelecek, her evde tencere kaynayacak. Bu ülkede yoksulluk varsa, şu soruyu sormanızı istiyorum. 13 yıldır iktidardasınız hiç mi yüzünüz kızarmadı? Ben 13 yıl istemiyorum. Sadece 4 yıl istiyorum.

Rahmetli Ecevit'in geleneğinden geliyoruz. Ne derdi Ecevit? Ne ezen, ne ezilen, insanca halkça bir düzen.

Türkiye'ye barışı getirecek olan parti CHP'dir. Seçim bildirgemizi yayınladık. Ankara'daki beylerin ezberleri bozuldu. Bir bey diyor ki asgari ücretin 1500 lira olması işçiye zulümdür. Sen 14 bin lira alırken işçiye zulüm olmuyor mu? Bakın onlar konuşuyorlar. Ben hiçbirisine cevap vermiyorum. Türkiye'nin kavgaya değil huzur ve barışa ihtiyacı var.

'ÇEREZ PARASI DİYORLAR'

Ya bu milletin derdi var, mevsimlik işçiler kasalarda hayatını kaybediyor. Onlar bizim insanlarımız değil mi? Mağduriyet edebiyatı yapıyorlar, neymiş biz kefen giydik. Ne oldu da kefen giyiyorsun? İsraf konusunda bunların eline kimse su dökemez. Milyarlık arabalara çerez parası diyorlar.

Müslüman kanı akıtmak için ellerine silah verdiler. İki milyon Suriyelinin kendi topraklarını terk etmeleri yazık günah değil mi?

Bu haber 535 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,202 µs