En Sıcak Konular

'Ahlak ve kalitenin tesisiyle çöküşü engelleyeceğiz'

29 Mayıs 2015 22:17 tsi
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Ahlak ve kalitenin tesisiyle çöküşü engelleyeceğiz. Ekonomi büyüyecek, insanımız refah ve zenginliğe ulaşacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ahlak ve kalitenin tesisiyle çöküşü engelleyeceğiz. Üreten ekonomi programımızla sanayinin, iş adamlarımızın, aç ve açıkta kalan milyonlarca masum vatandaşımızın sorunlarını gidereceğiz. Ekonomi büyüyecek, insanımız refah ve zenginliğe ulaşacaktır" dedi.
 
Bahçeli, partisinin Zafer Meydanı'ndaki mitinginde yaptığı konuşmada, Davutoğlu ve Erdoğan'ın paralel ve komşu meydanlarda miting düzenlediklerini belirterek, "Mitinglerde, 'zenginleştik, kalkındık, refahı bütün yurda yaydık, vatanı imar ettik, açı doyurduk, çıplağı giydirdik, işsize iş verdik' diyorlar. Bunların devr-i saltanatında birilerinin zenginleştiği çok doğrudur. Birilerinin ceplerini doldurduğu açık bir gerçektir. Birilerinin harama el uzattığı, birilerinin yetimin hakkını çaldığı, birilerinin boğazından haram lokmaların indiği kesindir" diye konuştu.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şunları kaydetti:
 
"Parayı çalan onlar, borcu ödeyecek olan sizsiniz. Borcu yapan onlar, bedelini ödeyecek yine sizsiniz. İsraf eden onlar, emeği sömürülecek olan sizsiniz. Cebini dolduran onlar, aç, açık gezecek olan yine sizlersiniz. Onların banka hesaplarına oluk oluk haram girerken, ucu ucuna yaşayacak olan maalesef her zaman sizler olacaksınız. Tercih sizindir. Bundan sonra ya önünüze uzatılmış bir lokma ekmeğe rıza göstereceksiniz ya da 'yeter artık, nerede benim hakkım' diyerek ayağa kalkacaksınız. Ya zulme, istismara, adaletsizliğe ve alçaklığa göz yumarak harama göz yumacaksınız ya da MHP ile birlikte yürümeye başlayıp kendinize yeni ve aydınlık bir sayfa açacaksınız."
 
"Bu yürüyüş talana ve yalana karşı ahlakın yürüyüşüdür"
 
İnançlı kadrolarla yürümeye başladıklarını vurgulayan Bahçeli, şunları kaydetti:
 
"Bunun için 'bizimle yürü Gümüşhane' diyoruz. Bu yürüyüş korkaklara karşı cesurların yürüyüşüdür. Bu yürüyüş ahlaksızlığa karşı namus timsallerinin yürüyüşüdür. Bu yürüyüş talana ve yalana karşı ahlakın yürüyüşüdür. Bu yürüyüş hainlere, eli kanlı teröriste, onunla müzakere edenlere karşı milli bir yürüyüştür. Bu yürüyüş, en samimi ve saf duygularla mukaddesatımıza sahip çıkanların irfanlı ve inançlı bir yürüyüşüdür. Bu yürüyüş sağlam adımlarla tarihi zaferlerle dolu Türk milletinin asalet ve hamiyet yürüyüşüdür. Bu yürüyüş binlerce sene önce Orhun'dan tüm dünyaya meydan okuyan bir milletin başlattığı kudretli bir yürüyüştür. Ne kadar melun, ne kadar hırsız, ne kadar hain, ne kadar alçak varsa önümüzdedir."
 
Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
"Her adımınızda biraz daha kaçacaklardır. Her adımımızda saklanacak delik arayacaklardır. Her adımımızda çaldıklarını çıkartacaklar ve para kasalarına saklanacaklardır. Gelin bu şerefe siz de dahil olun. Gelin bu tarihe siz de damga vurun. Çoluğunuza, çocuğunuza aktaracağınız muhteşem bir anın hatırasını bırakınız. Hırsıza, arsıza, namussuza, yağmacıya, düzenbaza, istismarcıya, işbirlikçiye, soyguncuya, israfa karşı bizimle yürüyün. Bizimle yürü Gümüşhane."
 
"Ahlak ve kalitenin tesisiyle çöküşü engelleyeceğiz"
 

Bahçeli, CHP'ye oy verenlere de "gel bu defa bizimle yürü" şeklinde seslenerek, şunları kaydetti:
 
"Kararsız duran, henüz tercihini yapmamış kardeşim, boşuna zaman kaybetme, MHP bil ki seninle, senin yanındadır. O halde bizimle yürümek, MHP'yi iktidara taşımak için oy verecek misiniz? 7 Haziran'da mührünüzü üç hilale heyecanla vuracak mısınız?  Gümüşhane'nin talihi açık, geleceği aydınlıktır. Allah hepinizden razı olsun, umutlarınız, umutlarımız, talepleriniz hedefimizdir. MHP iktidarında yoksullukla savaşacağız, yolsuzlukla ve terörle mücadele edeceğiz. Devlet ve yönetim reformuyla çürümenin önüne geçeceğiz. Ahlak ve kalitenin tesisiyle çöküşü engelleyeceğiz. Üreten ekonomi programımızla sanayinin, iş adamlarımızın, aç ve açıkta kalan milyonlarca masum vatandaşımızın sorunlarını gidereceğiz. Ekonomi büyüyecek, insanımız refah ve zenginliğe ulaşacaktır."
 
"Şüphesiz bölücülüğün ve terörün kökünü kazıyacağız"
 
Bahçeli, şoför esnafının aldığı yeni ticari araçtan 10 yıl kullanmak kaydıyla KDV ve ÖTV almayacaklarını anlatarak, "Esnaf, Bağkur emeklilerimizin aylıklarını iyileştireceğiz. Gerçek manada intibak düzenlemesi yapacağız. İşsiz kardeşlerim üzülmeyin, üreten ekonomi programımızla her yıl 700 bin insanımıza iş sağlayacağız, sorunlarınızı bitireceğiz. Bugüne kadar kim, hangi ad altında, hangi tutar ve miktarda yardım alırsa alsın, anasının ak sütü gibi helali olan sosyal yardım ve desteklerden kesinlikle mahrum bırakılmayacaktır. Bu yardımları refah artışı kapsamında yükseltip yüzleri güldüreceğiz" dedi.

aa

 

Bu haber 646 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,106 µs