En Sıcak Konular

Davutoğlu'ndan HDP'ye zehir zemberek sözler

20 Mayıs 2015 17:05 tsi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çorum'da halka seslendi. Mardin'de AK Parti seçim bürosunda saldırı olduğunu açıklayan Davutoğlu, 'Bugün Mardin'de seçim büromuza saldırdılar. Hiçbirinden çıt yok' dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Çorum mitininde konuştu. HDP'nin Adana ve Mersin seçim bürolarına yapılan saldırı hakkında konuşan Davutoğlu, "Saldırıyı ilk anda kınadık. Bilin ki bu Kudüs hakkında nasıl yalan açıklama yapıyorsa, Adana ve Mersin olaylarının arkasında AK Parti var derken de yalan söylüyor. Bugün Mardin'de seçim büromuza saldırdılar. Hiçbirinden çıt yok" dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Selam olsun, selam olsun, selam olsun. Çorum şehitler diyarıdır. 1510 istiklal madalyalı asker var. Çorumlular en çok şehit veren illerden biri. Çorumlular hakkınızı helal edin. Gerçekten öyle bir coşkuyla karşıladınız ki....

"ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ"

Siz görmediniz, helikopterle yaklaşırken açıkcası geç kaldığımız için çok üzgündüm. Bu miting meydanının üstünde dönerken dedim ki; Ey aziz Çorum her zaman ki gibi nöbettesin. Çorumlular eğer bir meydanı doldurduysa yağmurda olsa, kar da olsa bırakmaz, gitmez.

Bu sabah şehit ve gazi yakınlarımız, engelliler ve sosyal hizmet kurumlarında yetişen çocuklarımıza 8 bin 269 kadro verdik. Çorum, İstiklal harbinde de, Çanakkale'de de, Sarıkamış'ta da nerede harp varsa en önde yürüyen şehirdir. Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Vatanın bölünmemesi için herkesin bu al bayrağı dalgalandırması lazım. Türkiye'nin her yerinde vatandaşlarımızla buluşuyoruz, al bayrağı ve ak bayrağı beraber dalgalandırıyoruz. Biz Türkiye'nin heryerindeyiz. Çorumu bizim şehitlerimizin hatıra sahip çıktığımıza şahitlik eder misiniz, al bayrağı dünyanın heryerinde dalgalandırdığımıza şahitlik eder misiniz?
 
"DÖRT PARTİNİN DE HESABINI GÖRECEĞİZ"
 
Karşımızda 3 parti var, bir de paralel parti var. Hepsi birden dört ediyor. Ama biz Çorum'dan dört milletvekili ile bu dördünün de hesabını göreceğiz. Diyorlar ki eski Türkiye'yi geri getirelim. Emeklilerimizin maaş almak için kuyruk beklediği, okullarda sınıfların 80-100 kişi olduğu eski Türkiye'nin dönmesine izin verir misiniz? 737 hastane yaptık, birtanesini de inşaallah 800 yataklı Çorum'a devlet hastanesi yapıyoruz.

"HIZLI TREN 2001 YILINDA HAYALDİ"

Bahçeli burada küçük bir topluluğa hitap etmiş. O Çorumlu Ahmet değil ki Çorumlular gelsin. Kılıçdaroğlu'da küçük bir topluluğa hitap etmiş. Bizim gibi Çorumlularla göz göze gelemez ki. 2001 yılında eski bir MHP'linin önüne hızlı tren projesini getiriyorlar ve diyor ki biz bunu görmeyiz çocuklarımız da görmez. Ama şimdi biz Türkiye'yi hızlı trenlerle donatıyoruz, hızlı trenlerle. Samsun'dan Türkiye'nin güneyine kadar giden hızlı tren Çorum'dan geçecek.

"HDP YAPMAK İÇİN DEĞİL, YIKMAK İÇİN VAR"

Saldırıyı ilk anda kınadık. Bilin ki bu Kudüs hakkında nasıl yalan açıklama yapıyorsa, Adana ve Mersin olaylarının arkasında AK Parti var derken de yalan söylüyor. Bugün Mardin'de seçim büromuza saldırdılar. Hiçbirinden çıt yok. Ama bunların bir ayağı terör halinde dağda, bir ayağı demokrasi diyerek ovada. Bu şekilde siyaset ve demokrasi olmaz. Şiddeti bırakıp demokrasi meydanına öyle geleceksiniz. CHP genel Başkanı hergün başka bir yalan üretiyor. Eline almış bir kağıt hergün aynı şeyi söylüyor. HDP yapmak için değil yıkmak için var.


Bu haber 698 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,104 µs