En Sıcak Konular

Doğu Perinçek'ten hakim açıklaması

20 Mayıs 2015 16:32 tsi
Doğu Perinçek, kendisini tutuklayan Hakim Metin Özçelik ve polislerin bir gün Silivri’ye geleceğini söylediğini ifade etti. Perinçek, “O beni tutuklarken ben ona acıdım, çocuktu daha o. Demirleri kapatırken gardiyanlara ‘onlar buraya gelecek, göreceksiniz

Doğu Perinçek, gazetecileri Beşiktaş’taki evinde ağırladı. Gazetecileri eşi Şule ve oğlu Mehmet Can Perinçek ile birlikte karşılayan Doğu Perinçek, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bir basın mensubunun ‘Cezaevinde hiç anlatmadığınız bir anınız var mı?” şeklindeki sorusuna Perinçek, cezaevi savcılarına ve gardiyanlara kendisini tutuklayan hakim Metin Özçelik ve şu an Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan polislerin bir gün buraya geleceğini söylediğini ifade etti.

‘BENİ TUTUKLAYAN HAKİM, BENİM HÜCREMDE YATIYOR’

Perinçek, şöyle konuştu: “Bütün oradaki gardiyanlar bilir, onlara söylüyordum. Buraya, bu hücrelere Tayyip Erdoğan da gelecek, Abdullah Gül de gelecek, Fethullah Gülen de gelecek. İşte o polis memurları, hakimler, yargıçlar gelecek ama onlara iyi bakın hiçbir kanunsuz işlemde bulunmayın’ dedim. Şimdi bakın beni tutuklayan yargıç Metin Özçelik, benim hücremde yatıyor. Orada 6 yıl hücrede kalan tek adamım 1,5 - 2 aylık dönem dışında. O beni tutuklarken tir tir titriyordu ve ben yazdım Tekirdağ’dan Türkiye’yi izliyorum diye. O beni tutuklarken ben ona acıdım çocuktu daha o. Demirleri kapatırken gardiyanlara ‘onlar buraya gelecek, göreceksiniz. Tayyip Erdoğan da gelecek. Bu bir intikam değil bunu da söyleyeyim. En ufak bir kin intikam duygusu yok içimde. O hakimleri, o yargıçları esas o değil asıl o Ergenekon yargıçlarını. Ama içlerinde Köksal Şengün gibi haysiyetli gerçek bir hukuk adamı da vardı. Bak onu da oradan uçurdular.”.

‘ERDOĞAN’IN ‘ALDATILDIK’ SÖZÜ ÇOK KOMİK. O SÜREÇTE ‘BU DAVANIN SAVCISIYIM’ DİYE SÖYLEMEDİ Mİ?’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ergenekon sürecinde aldatıldık’ sözünün hatırlatılması üzerine Perinçek, “Aldatıldık falan bu çok komik bir şey. Böyle bir şeyde aldatma olur mu? Onlar oturdular planladılar. Tarihini de vereyim 5 Aralık 2007 günü Oval Ofis’te Fehmi Koru’nun yazdığına göre düğmeye basıldı. Oval Ofis yani Amerikan başkanının sarayında Fehmi Koru’nun anlattığına göre Amerikan Başkanı Bush vardı birde Tayyip Erdoğan. Fehmi Koru bunu 28 Ocak 2008 günü Yeni Şafak’ta yazdı ve televizyonda da bir veya iki yerde yani ‘Oval Ofis’te Ergenekon’un düğmesine basıldı’ dedi. Tayyip Erdoğan Oval Ofis’te emri alan adam. Ve o süreç boyunca söylemedi mi? Ben savcısıyım dedi ondan sonra darbeciler yargılansın dedi. Yani nasıl aldatılmak oluyor bu? Hükümet tarafından Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül tarafından bu operasyon bu kararlar Amerika’yla birlikte alındı.” diye konuştu.

‘ABDULLAH ÖCALAN’I TELEVİZYONA ÇIKARTACAĞIZ ‘SİLAHLARI BIRAKIN’ DİYECEK’

“PKK’ya silah bırakma konusunda kimlerle görüşeceksiniz, ne yapacaksınız?” şeklindeki soruya Perinçek, “ Hayır kimseyle görüşmeyeceğiz. Silahlı bir örgütle görüşülmez. He şunu yaparız Abdullah Öcalan’ı çıkartırız televizyona, 3 dakikalık bütün şey 3 dakikada bunu çözeriz silahları bırakın diye o oradan ilanat yapar. Yapar hem de nasıl yapar. Yaptığını göstereyim Atilla Uğur onu sorguya çekti görüyorsunuz ‘Beni alın kullanın’ diyor. Atilla Uğur kim? Bizim genel başkan yardımcımız. Sorguları bütün kasetlerle yayınladık.” diye cevap verdi.

‘MÜNAFIK KARDEŞLER MISIR’DA TUNUS’TA YIKILDI, SIRA TÜRKİYE’DEKİLERDE’

Mısır yönetimiyle görüşmek üzere Mısır’a bir heyet gönderdiklerini söyleyen Perinçek, Mursi’nin fikirlerinden dolayı idam cezasına mahkum edilmediğini savundu. Müslüman Kardeşler’den ‘Münafık Kardeşler’ diye bahseden Perinçek sözlerini şöyle sürdürdü: “Mısır’a bir heyet gönderdik, Mısır yönetimiyle görüşecek. Mısır’ın içişlerine karışamayız ama şunu söyleyeyim Mursi fikirlerinden dolayı idama mahkum edilmedi. Mursi çok sayıda insanın kanına giren, ölümüne sebebiyet veren ve Tahrir isyanı sırasında yüzlerce insanın kanına girdiği için idama mahkum edildi. Mısır’da bir devrim olmuştur 10 milyona kadar halk ayaklanmıştır işte o halk Mursi rejimini yıktı. Ne oldu münafık kardeşler Mısır’da yıkıldı, Tunus’ta yıkıldı, Suriye’de de münafık kardeşleri iktidar yapamadılar deviremediler. Esad’ı şimdi sırada ne var münafık kardeşler Türkiye’de de yıkılacak. Mursi’nin türkiye’deki kardeşleri, biraderleri Tayyip Erdoğan’lar, Davutoğlu’lar göreceksiniz önümüzdeki dönem yıkılacak. Münafık kardeşlere artık Ortadoğu’da zemin yok. Onun için telaş içindeler. Mursi’nin idamından tir tir titriyorlar. Ben Türkiye’de idam edilecekler demiyorum ama göreceksiniz Tayyip Erdoğan yüce divan sandalyesine oturacak.”

Bu haber 661 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,704 µs