En Sıcak Konular

Davutoğlu'ndan kamuda iş müjdesi

20 Mayıs 2015 12:05 tsi
Başbakan Ahmet Davutoğlu Kamuda İş Kurası Töreni'nde konuştu. İş taleplerinin karşılandığını belirten Davutoğlu, 'Her bir engelli kardeşimizin yüzü gülene kadar çabalarımız devam edecek.' dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Kongre Merkezi'nde şehit yakınları ve gaziler için düzenlenecek iş kurası töreninde konuştu. 4 bin 682 vatandaşın atamasını gerçekleştirdiklerini belirten Davutoğlu, "Ne zaman talep gelse, her zaman hemen müdahale edip bu ihtiyaçların karşılanmasını sağlıyoruz. Her bir engelli kardeşimizin yüzü gülene kadar çabalarımız devam edecek.Bu ülkede kimse sahipsiz değildir" dedi.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Birçok vesileyle biraraya gelişimizin 3. vesilesi ama en güzeli. Şehit ve gazi yakınlarımızın atama görenleri kadar beni mutlu eden başka bir şey yok.

Bu tören dahi devletimizin kudret ve şevkatini gösteren güzel bir gösterge. En değerli canlarını, aziz vatanımız milletimiz için feda etmiş olan şehit ve gazi yakınlarımızın üzerimizdeki hakkı en büyük haktır.

"ONLARLA İLGİLİ ÇALIŞMA YAPMAK BİZİM BORCUMUZDUR"

Şehit ve gazi yakınlarımızdan bahsetmek istiyorum. En değerli varlıklarını aziz vatanımız için yakınlarını kaybedenlerin hakları herşeyin üzerinde. Onlarla ilgili çalışma yapmak bizim şehit ve gazilerimize olan bir borcumuzdur. Bu borç ödenecektir.

Bizi de oğlunuz kabul edin. Biz sizi anamız kabul ediyoruz. Bugün anlamlı bir günde bu kurayı gerçekleştiriyoruz. 19 Mayıs'ın hemen ertesinde. 19 Mayıs'ta Gazi Mustafa Kemal büyük bir mücadeleyi başlattı. Büyük mücadeleler gösterildi. Tüm şehitlerimiz, gazilerimiz mücadelenin meşalesini yaktılar. Onurlu bir zafer tarihe kayıt olarak düşüldü.

"12 BİN ŞEHİDİMİZİN MAKAMINI TESPİT ETTİK"

Şehitlerimizin emanetleri bizimdir. Tüm seyahatlerimizde de şehitliklerimizi ziyaret ediyoruz. Onlara hürmeti hiç ihmal etmiyoruz. Mynmar'da şehit düşen 12 bin şehidimizin de makamını tespit ettik. Şehitliklerimizi inşaa ettik. Tarihte yer almışsak al bayrak için savaşmış, şehit düşmüş kim varsa üzerine al bayrağı iletmek için çalışıyoruz. Mynmar'a büyükelçi atadığımızda şehitlerimizin yerleri metruk haldeydi.

"KUDRETLİ DEVLET BURADA"

Bütün engel tanımayan kardeşlerimizin yanında kudretli bir Türkiye var. Engel tanımayan kardeşlerimiz bugüne kadar sokağa çıkamazdı. Onlar diğer vatandaşlarımız gibi her türlü hakka sahip olan, hatta diğerlerinden farklı olarak haklarının korunması konusunda en çok hassasiyete sahip olan kişilerdir. İşte kudretli devlet burada, onun için nereye gidersek gidelim engel tanımayan kardeşlerimizle kucaklaşıyoruz.

"NE ZAMAN TALEP GELSE KARŞILAYACAĞIZ"

Bugün 4 bin 682 engel tanımayan kardeşimize iş imkanı sağlayacağız. Ne zaman talep gelse, her zaman hemen müdahale edip bu ihtiyaçların karşılanmasını sağlıyoruz. Her bir engelli kardeşimizin yüzü gülene kadar çabalarımız devam edecek.Bu ülkede kimse sahipsiz değildir.

Bu haber 544 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,968 µs