En Sıcak Konular

Başbakan'ın sesi mi kısıldı?

18 Mayıs 2015 13:15 tsi
Başbakanlık Sağlık Koordinatörü Prof. Dr. Celil Göçer, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ses kısıklığıyla ilgili konuştu.

Başbakanlık Sağlık Koordinatörü Prof. Dr. Celil Göçer, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun günde ortalama 3 miting yaptığını belirterek, "Küçük bir iki ses kısıklığı dışında ciddi bir problemi olmadı" dedi.

Aynı zamanda AK Parti Tokat ikinci sıra milletvekili adayı olan Celil Göçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Davutoğlu'nun seçim çalışmalarında Dışişleri Bakanlığı'ndaki yoğun temposundan dolayı antrenmanlı olduğunu söyledi.

"BÜNYESİ ÇOK SAĞLAM"

Davutoğlu'nun Dışişleri Bakanlığı yaptığı döneminde bir günde bir kaç ülke gezdiğini anımsatan Göçer, "Zannediyorum, Türkiye Cumhuriyet tarihinde bu kadar eforla çalışan Dışişleri Bakanı olmamıştı. Dolayısıyla Sayın Başbakanımız antrenmanlı. İlk defa böyle bir tempo içerisinde değil ama şu anda da diğer siyasi parti liderleri içerisinde en yüksek kapasiteyle en yüksek eforla sayın Başbakanımız çalışıyor. Günde ortalama 3 miting yapıyor. Hakikaten çok kolay bir tempo değil ama bünyesi sağlam olduğu için şu ana kadar herhangi bir problem yaşanmaksızın gayet iyi gidiyor" diye konuştu.

Göçer, 7 Haziran seçim çalışmalarına tempoyu artırarak devam eden Davutoğlu'nun tüm illere gitme kararlılığı olduğunu vurguladı.

"SES TELLERİ DE KAS SONUÇTA"


Başbakan Davutoğlu'nun göreve geldiği ilk günden itibaren her şeyini yakından takip ettiklerini anlatan Göçer, şunları kaydetti:

"Her türlü gıdası, içtiği sıvı kontrolümüz altında. Efor kapasitesi arttıkça küçük düzenlemeler yapıyoruz. İşimiz çok zor değil, geçmişinde önemli bir hastalık yok. Hiç sigara kullanmamış. Bunu Sayın Başbakanımız, 'sigara kullanmadım' diye övünerek söyler. Dolayısıyla sağlığı oldukça iyi. Bize düşen sağlığının iyi halini ve efor kapasitesini devam ettirmek. Küçük bir iki ses kısıklığı dışında ciddi bir problemi olmadı. O da son derece normal. Sonuçta, bir günde 3 miting yapıyorsunuz. Coşkuyla konuşuyorsunuz. Öyle olunca ses telleri neticede bir kas. Uzun yürüdüğünüz bacağınızda nasıl kramp olur, uzun konuştuğunuzda ses tellerinizi de bir kramp haline benzetmek uygundur. Dinlendiğinde hemen geçiyor. Çok şükür şimdiye kadar ciddi bir problemimiz yok."

"UYKU KONUSUNDA BİZİ DİNLEMİYOR"

"Uyku konusunda maalesef bizim dediğimizi yapmıyor, yapamıyor" diyen Göçer, "Çünkü, işi bitmeden elbette uykuya geçmiyor. Yeteri kadar dinlenmeye çalışıyor ama bu yoğun tempoda daha çok istirahatinden, uykusundan fedakarlık yaptığı oluyor" ifadelerini kullandı.



Bu haber 632 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,192 µs