En Sıcak Konular

Galatasaray Borsada şampiyon gibi

15 Mayıs 2015 11:02 tsi
Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisselerinin fiyatı, Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ın da puan kaybetmesinin ardından güne yüzde 9 yükselişle tavan fiyattan başladı.

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluk için şansının artması, Borsa İstanbul’da Galatasaray yatırımcısının son iki günde yaklaşık yüzde 26 kazanmasını sağladı. Dün yüzde 15,12 yükselerek günü 23,60 liradan tamamlayan Galatasaray hisseleri, bugün de Beşiktaş'ın puan kaybının ardından güne yüzde 9,32 artışla tavan fiyat olan 25,80 liradan başladı.
 
Önceki akşam oynanan maçta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin ardından dün akşam da Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor aynı skorla berabere kaldı.
 
Beşiktaş hisselerinin fiyatı, dün alınan beraberliğin ardından ligde liderin 4 puan gerisine düşülmesiyle güne yüzde 5 değer kaybıyla başladı. Beşiktaş hisseleri şu dakikalarda dünkü kapanışa göre yüzde 4,70 düşüşle 2,25 liradan işlem görürken, Fenerbahçe hisseleri ise yüzde 4,50 artışla 38,80 liradan alıcı buluyor. Trabzonspor hisselerinin fiyatı da şu dakikalarda yüzde 1,38 yükselerek 1,46 liraya çıktı.
 
Bugünkü yükseliş ile Galatasaray Sportif AŞ'nin toplam piyasa değeri iki günde 115 milyon lira artarak 558,4 milyon liraya çıktı. Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında en yüksek piyasa değerine sahip Fenerbahçe Futbol AŞ'nin toplam piyasa değeri ise dünkü düşüşün ardından bugün kayıplarının bir kısmını telafi ederek 970 milyon liraya çıktı.
 
Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ'nin toplam piyasa değeri 540 milyon liraya gerilerken, Trabzonspor Sportif AŞ'nin piyasa değeri de 145 milyon liraya çıktı.

aa


Bu haber 451 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,973 µs