En Sıcak Konular

Bozdağ o hain planı açıkladı

13 Mayıs 2015 20:29 tsi
Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "2011 seçimleri öncesi CHP'de, MHP'de kaset operasyonları yaptınız, olmadı. Gezi ile 17 Aralık'la 30 Mart öncesi de dizayn yaptınız, olmadı. Şimdi HDP'li dizayn yapıyorlar. Onlara diyorum ki bu da olmayacaktır" dedi.

Bozdağ, partisinin Sarıkaya Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son 13 yılda siyasi istikrarını ve ekonomisini güçlendirdiğini söyledi.
 
"Türkiye Suriye'ye dönsün" diye uğraşanlar bulunduğunu ancak bunu başaramadıklarını dile getiren Bozdağ, şöyle devam etti:
 
"Bu seçimde 'yeniden koalisyonlu dönemlere dönelim mi, yoksa huzurdan, istikrardan, güçlü iktidardan, iyi yönetimden memnunuz, yolumuza devam edelim mi' Sarıkayalı bunun kararını verecektir. 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol 13 senede tam 22 bin kilometreye çıktı. Bu Bahçeli, MHP de iktidar oldu, üç buçuk sene Başbakan Yardımcılığı yaptı. Buraya gelecekler, Sarıkayalılar sorsun, Yozgat'a bir metre bölünmüş yol yaptılar mı? Bir sorun bakalım. Yozgat'ın bir buçuk kilometre bölünmüş yolu var. Onun dışında bir şey yok. Sadece Şefaatli bölgemizde bir karayolu başlattılar onu da biz tamamladık. Şimdi bakın, Yozgat'ın doğusu batısı, güneyi kuzeyi bölünmüş yollarla bağlandı. Bunların istemedikleri şey, bu hizmetler. Tayyip Erdoğan olursa, parayı pulu işe veriyor, vatandaşın hizmetine veriyor. Ahmet Davutoğlu olursa, Türkiye yatırım alıyor. Bundan rahatsızlar."
 
"HDP SEÇİME PARTİ OLARAK GİRMEK İÇİN İKNA EDİLMİŞTİR"
 
Türkiye'yi istikrarsızlaştırma projesinin uygulanmaya konulduğunu savunan Bozdağ, şunları kaydetti:
 
"HDP seçime parti olarak girmesi için ikna edilmiştir. Dışarıdan, içeriden ve bazı çevreler AK Parti'nin parlamentoda 330 vekilden fazla temsil edilmesini engellemek için uğraşıyor. Tek amaçları HDP'ye barajı geçirmek. Eğer başarırlarsa tek başına iktidarın önüne geçecekler. Eğer bunu başaramazlarsa, HDP barajın altında kalırsa, 'Bu kadar oy almış bir parti neden mecliste değil' diye Türkiye'nin meydanlarını, sokaklarını terörize edip, milletin huzurunu, sükutunu, barışını bozmak için bunu kullanmak istiyorlar. HDP'yi hep beraber iyi görmemiz lazım. 2011 seçimleri öncesi CHP'de, MHP'de kaset operasyonları yaptınız, olmadı. Gezi ile 17 Aralık'la 30 Mart öncesi de dizayn yaptınız, olmadı. Şimdi HDP'li dizayn yapıyorlar. Onlara diyorum ki bu da olmayacaktır. Sarıkayalıların sayesinde, Yozgatlıların sayesinde, aziz milletimizin sayesinde, bu da başarılı olamayacaktır. Millet hepsini görüyor."
 
Selahattin Demirtaş'a çalışan kadar hiçbir partiye çalışanın olmadığını söyleyen Bozdağ, "Bu Doğan Medyası bir yandan 'tarafsızım' diyor, öte yandan HDP'yi parlatmak için canhıraş bir şekilde çalışıyorlar. Bu Pensilvanya'nın bedduacısı, gözü kapalı ona inanan bazı çevreler, onlar da el birliğiyle HDP'yi parlatmak için çalışıyorlar. Sizler de yakında onlar için oy istediklerine şahitlik ederseniz hiç şaşırmayın" dedi.
 
Bütün çevrelerin AK Parti'ye karşı birleşerek HDP'ye çalıştığını dile getiren Bozdağ, "Ben şimdi Sarıkayalılara diyorum ki PKK terör örgütünün desteklediği HDP'ye oy verme çağrısı noktasına, HDP'yi sevecen ve şirin gösterme gayretine, o Pensilvanya'nın bedduacısını ve adamlarını, bu paralel medya ve çevrelerini, bu Doğan Grubu ve çevrelerini, bu ulusalcıları, birbirini sevmez, birbirini saymaz, birbirini gördüğü zaman yolunu değiştirir, birbirinin izine kurşun sıkan bu kadar çevreyi PKK ile aynı istikamette çalışmaya hangi güç ikna etmiştir? Ben buradan onlara diyorum ki hepiniz bir araya gelseniz nafiledir" diye konuştu.
 
Bozdağ, konuşmasının ardından Çayıralan ilçesine giderek, partisinin seçim irtibat bürosunu açtı.

aa


Bu haber 572 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,350 µs