En Sıcak Konular

'Başarının kalıcı olduğunu göstermeliyiz'

12 Mayıs 2015 08:01 tsi
'Başarının kalıcı olduğunu göstermeliyiz' Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında konuştu.

Başbakan Davutoğlu, "İstanbul'daki başarı, Türkiye'deki başarının ortalamasını hep yukarıya çekti. Yine böyle bir sınavın eşiğindeyiz. Bu başarının kalıcı olduğunu göstermeliyiz" dedi.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, "İstanbul'da etkili olan bir siyasi hareket, Türkiye'de etkili olmuştur. İstanbul'da düşüşe geçen bir siyasi hareket de Türkiye'de etkisini kaybetmeye başlamıştır" ifadelerini kullandı.
 
İstanbul'daki başarının Türkiye'deki başarı ortalamasını hep yukarıya doğru çektiğini belirten Davutoğlu, "Şimdi yine böyle bir sınavın eşiğindeyiz. Hep beraber bu başarı hikayesinin kalıcı olduğunu, konjonktürel, dönemsel, bir döneme ait olmadığını göstermek üzere İstanbul'da yeni bir başarı hikayesi yazmak konusunda bütün gayretimizi, cehdimizi göstermenin vaktidir" dedi.
 
Davutoğlu, "İstanbul'u anlamayan AK Parti hareketini anlayamaz. İstanbul'un önüne her zaman söylüyorum diz çöküp ders almayan bizim aramızda siyasi mücadelenin hakkını veremez" şeklinde konuştu.
 
"Kimsenin hayat tarzına düşüncesine müdahale etmiyoruz"
 

Başbakan Davutoğlu, "Kimsenin hayat tarzına, düşüncesine, felsefesine müdahale etmiyoruz. İktidar partisi, Türkiye'nin kaderini şekillendiren parti olarak herkesi bizim mensubumuz olarak değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.
 
"Halkın davamızı sahiplenmesi tuzakları bozdu"
 
"Geçen mahalli seçimlerde başarılı sağlamamış olsaydık, bugün genel seçimlerde de o kadar iddialı olamayabilirdik" diyen Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
"17-25 Aralık tuzaklarını kuranlar, Gezi vandalizmini ortaya koyanlar, mahalli seçimlerde, bizim ayağımızı sendeletmek için yaptılar, bunu. Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli yönetimi, basiretli yaklaşımı, halkın bizim davamızı sahiplenmesi, bütün tuzakları bozdu."
 
"Her bir vatandaşımızın onuru bizim namusumuzdur"
 
Başbakan Davutoğlu, "Kim olursa olsun, hangi inanca sahip olursa olsun, hangi felsefeyi benimsiyor olursa olsun, her bir İstanbullunun ve Türkiye genelinde de her bir vatandaşımızın onuru, izzeti, haysiyeti bizim namusumuzdur" dedi.
 
Davutoğlu, "Çok güzel projeler var elimizde. Seçimlere kadar bunları halkımıza, İstanbullulara iyi anlatalım. Ta ki İstanbul üzerine düşünen herkes, İstanbul'un geçmişine de geleceğine de sahip çıkan hareketin AK Parti hareketi olduğunu anlamış ve görmüş olsun" şeklinde konuştu.

aa


Bu haber 530 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,434 µs