En Sıcak Konular

'Türkiye'nin çözülemeyecek sorunu yoktur'

8 Mayıs 2015 20:23 tsi
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, işçinin, memurun, emeklinin sorunlarına derman olmak için yola çıktıklarını belirterek, Türkiye'nin çözülemeyecek sorunu olmadığını söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim çalışmaları kapsamında Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Cuma namazını Beyazıt Camisi'nde kılan Kamalak ve Destici, çıkışta basın mensuplarının seçim çalışmalarına yönelik sorularını yanıtladı.
 
Türkiye'nin tüm sorunlarını çözmek için "Milli İttifak" kurduklarını dile getiren Kamalak, "İşçinin, memurun, emeklinin sorunlarına derman olmak için yola çıktık. Türkiye'nin çözülemeyecek sorunu yoktur" dedi.
 
İttifakın alacağı oy oranı ve baraj kaygısı yaşayıp yaşamadıkları sorusuna Kamalak, "Seçim sonucunu ancak 7 Haziran gecesi bilebiliriz. Ancak anketler gösteriyor ki baraj sorunumuz yok" yanıtını verdi.
 
Eski BBP Genel Başkanı Destici de konuşmasına, vefat eden sanatçı Zeki Alasya'ya rahmet dileyerek başladı.
 
Seçim çalışmalarına işaret eden Destici, "Biz, iki kardeş parti bir araya gelerek bir demokrasi dersi verdik. Bu ittifakla birlikte bu baraj sistemi son bulacak. Temsilde adaleti sağlayacak bir ittifak kurduğumuzu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
 
Ankara'da yaptığı ziyarette bir vatandaşın kendisine Suriyeli göçmenleri hatırlattığını dile getiren Destici, "Türkiye sığınılacak son liman. Bu ülke hepimizin. Biz 'birlik' dedik, 'kardeşlik' dedik. Bu konuda çok büyük bir adım attık. Millet de bu adımımıza karşı bize büyük bir destek veriyor" ifadelerini kullandı.
 
Açıklamalarının ardından esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Kamalak ve Destici, Kapalıçarşı Derneği üyeleriyle de bir araya geldi.
 
Kamalak, iktidar olmaları halinde esnafın sorunlarını çözmek için Esnaf Bakanlığı kuracaklarını ve esnafa sıfır faizli kredi vereceklerini söyledi. 
 
Ziyaret sonrası bir gazetecinin sorusu üzerine seçim vaatlerini tekrar sıralayan Kamalak ve Destici, iktidar olmaları halinde asgari ücretten vergi almayacaklarını, devletten maaş alan herkese yılda iki maaş ikramiye vereceklerini, çiftçiye mazotu 1 liradan satacaklarını, bütün çalışanların maaşlarına yüzde 50 zam yapacaklarını, bankalarla anlaşarak kredi kartı borçlarının faizlerini sileceklerini dile getirdi.

aa
 

Bu haber 599 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,765 µs