En Sıcak Konular

Türüt'ün fırfırlı fotoğrafı!

22 Eylül 2007 10:52 tsi
Türüt'ün fırfırlı fotoğrafı! Tümmm o "Karadenizin Zeki Müren'i" fotoğrafları vakti zamanında çektirdiği pıtrak pıtrak duruyor işte fondötenli/röfleli. Demem o ki: Arabistan'ın bütün çatık kaşları Türüt'ün fırfırlı fotoğraflarını kimseye unutturamaz. Alnına silah dayayıp da giydi

Perihan Mağden/Radikal

'Karadeniz uşağı; mısırı kuruttun mi?'

Yok!
Avusturya'da yaşayan ve vatan-millet sevgisinden çatlayan 1 Grup Türk(lük)'ün 'eseri' değilmiş Hrant Dink'in öldürülmesinin ne de büyük bir kahramanlık olduğuna soyunan Türüt Klibi.
Çarşamba'nın Çınarlı Köyü'nde yaşayan 21 yaşında 1 Karadeniz Uşağı yapmış Ogün'lere, Yasin'lere kahraman çeken o klibi.
Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Bölümü son sınıf öğrencisi. Evinde bilgisayarı yok. İki yıl çalıştığı internetçide imal ettiği varsayılıyor o pislik klibi.
Annesi oğlunun 'kendi halinde biri' olduğunu söylüyor. Ne zaman Bu Uşaklar böyle 1 haltlar karıştırsalar (adam öldürmek; Dink misali melekleri katletmek dahil) anacıkları çıkıp 'kendi halinde olduklarını' söylerler oğullarının.
Esasında kendilerini tanımlıyor anneleri bu lafla. Bu 'kendi halinde annelerin' kendi 'haline' terk edilmiş, kaybedecek hiçbir şeyi olmayan evlatları, Karadeniz Depresyonu'ndan fırlayıp gündem bombalamayı nasıl da becerir oldular! Uşağın İntikamı!
Oğlan Çocuğu'nun ismini vermiyorum. Zira 'Bakın Yaptıklarıma' başlığı altında bir haftadır hakkında çıkan yazıların link'lerini veriyormuş 'yerinde'.
Yaa, onun da bir 'yeri' var. Avusturya'da yaşayan Türkler'e hitap eden www.karizmatik.at adresinde 'MİCHEK' rumuzuyla yazıyormuş. Vardır bu 'Michek'in de derun mi derun 1 anlamı. Zımbırtısı.
"Ben ölümü çoktan göze aldım da yanımda kimleri götüreceğim onları düşünüyorum" vari afili lafları var bu adreste yayınlanmış. Atıp atıp tutuyor düzenli olarak yani.
İsmini vermiyorum: Zira kendisiyle iftihar ediyor. Meşhur olmak istiyor. Rahip Santoro'yu vuran 'Küçük' Ogün'ün hapishanede çocuk ağa kılıklı fotoğrafları çekilmişti. Elinde tespihi filan.
Hrant Dink'i bu dünyadan koparan diğer 'Küçük' Ogün de mahkemede jöleye bulanmış saçları, jilet takım elbisesiyle pek havalı, pek eminmiş kendinden.
Nasıl olmasın ki? Jandarma-Polis İşbirliğiyle poster oğlanı yapıldı. Bir aile babasını, iyi bir insanı, kalbi topraklarına sevgiyle dolu Hrant Dink'i 'yok' etti.
'Poster Boy' oldu. Tanındı.
'Kahramanlandı': şimdi onun gibi meşhur olmak isteyen, onun gibi 'anlaşılmak' istenen, Empati İmparatorları tarafından 1 nevi takdis ve takdir edilmek istenen başka çocuklar, böyle klipler attırarak izbe internet kafelerde, var olmaya çalışıyorlar.
Gündeme çentik atmaya.
Bu Uşaklar'ın kaybedecek hiçbir şeyleri yok; akıl sağlıkları, bütünlükleri, omurgaları- Türkiye'yi haddinden fazla sevmek dışında hiçbir suçu, günahı olmayan Dink misali aile babalarını 'temizleyiverirler'. Ermeni diye.
Karadeniz'deki tümmm bu faşist yapılanmanın müteahhitlerine ulaşılacak mı, dokunulacak mı peki? Burda akla Veli Küçük gibi esrarengiz büyüklükte isimler geliyor. Mesela. Yoksa O da Ümraniye Soruşturması yasaklarına mı giriyor, girmekte 'yüce' varlığıyla?
Türüt ve Faşistbeyin Ozan Arif, mahkeme çıkartması yaptılar 'çıkartma' (posterin küçüğü) kıvamında bu arada. Bi arkadaşları Hummer'ını ve de 20 adet kadar güneş gözlüklü/jilet takım elbiseli korumasını ödünç vermiş. Onlar da 'Böyle olur faşistlerin ifade vermesi' kıvamında Sultanahmet'te arz-ı endam eylediler. Be hey Sultanahmet Adliyesi! anılarımın ennn kötülerine boşuna beşiklik etmedin.
Amerikan Emperyalizmi'ni bana neyle sembolize edersin deseler 'Hummer'lıyanlarla' derim. Karadeniz Uşakları 'Amerikancılık' konusunda biraz daha kafalı davranabilirlerdi yani. Ama olmayan bir şeyi yoksunlarda aramak da neyin nesi.
Sonra Fox ekranlarında arz-ı endam eylemişler. Toktamış Ateş de her zamanki kavrayıcı/kucaklayıcı/yol gösterici Santa Klaus çizgisiyle karşılarında oturaraktan.
İsmail Türüt kaş çatmaya bağlamış vaziyette: Böyle kaşlarını çata çata/sinirli sinirli bi konuşma stili: Tümmm o "Karadenizin Zeki Müren'i" fotoğrafları vakti zamanında çektirdiği pıtrak pıtrak duruyor işte fondötenli/röfleli.
Demem o ki: Arabistan'ın bütün çatık kaşları Türüt'ün fırfırlı fotoğraflarını kimseye unutturamaz. Alnına silah dayayıp da giydirmediler dantelli gömleği.
Melih Gökçek'ten Mesut Yılmaz'a, Sedat Peker'den Şevki Yılmaz'a bütün Türk(lük) Büyücenleri'ne yapılmış birer, ikişer şarkısı var Türüt'ün. Bizim oralarda bu çizgiye 'yağdanlık' deniyor.
Hükümetimize 'yakınlığı' ile bilinen Kanal 7'de programı olması da Türüt'ün, o denli tesadüfi olamaz, değil mi peki?
Sonuç olarak göz göre göre ölüme yollanan Hrant Dink'e dair hem ailesine, hem Türkiye Halkları'na ciddi bir özür borcu var AK Parti'nin.
O özrü dilediler de, ben mi duymadım bilemiyorum. Ama fevkalade bir laftır 'özrü kabahatinden büyük' olmak. Karadeniz'deki Kabahatler'in şöyle sıkıca bir tırpanlanması lazım.
Gün ışığında yaşayamayacak tüm kımıl zararlılarının toprağın üstüne çıkartılması.
Yoksa dün bir cinayet, bugün bu klip: Yok sayarak kurtulamayız kendini 'var'edebilmek için her türlü pislik dolmuşa binmeye hazır bu zavallı uşaklardan.
Onların 'intikam' adına yaptıklarından.
Offf. Offff.



Bu haber 1,791 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,463 µs