En Sıcak Konular

Çatalca'da feci kaza: 3 kişi öldü

6 Mayıs 2015 18:12 tsi
3 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı.

Büyükçekmece Çatalca yolu üzerinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada Büyükçekmece Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Recep Alparslan'ın aralarında bulunduğu 3 kişi öldü. Kazada 4 kişi ağır yaralandı.
 
Büyükçekmece'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden kuzeni Hasan Alpaslan'ın cenazesine giden Ak Parti Büyükçekmece Belediyesi Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın içinde bulunduğu araç, başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Meclis üyesi Recep Alpaslan ile eski muhtar Arif Telli ve şoförü Muharrem Çağlayan hayatını kaybetti. 3 kişinin ağır yaralandığı kazanın meydana geldiği yolda, Kıvırcık Ali olarak tanınan türkücü Ali Özütemiz de geçirdiği kaza sonucu ölmüştü.
 
Saat 15:00 sıralarında Büyüçekmece Tepecik yolunda meydana geldi. Büyükçekmece Ak Parti meclis üyesi Recep Alpaslan, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden kuzeninin cenazesine gitmek için otomobile yola çıkmıştı. Alpaslan'ın aracında eski muhtar Arif Telli ve direksiyonda şoförü Muharrem Çağlayan bulunuyordu.
 
KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Tepecik yolunda geldiğinde kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrasında iki araç da hurdaya döndü. 2 çocuk babası meclis üyesi Alpaslan, eski muhtar Arif Telli ve aracın şoförü Muharrem Çağlayan olay yerinde hayatın kaybetti. Diğer araçta bulunan 3 kişi ise kaza sonrasında ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kıvırcık Ali de aynı yolda kaza yapmıştı

Meclis üyesinin hayatını kaybettiği Tepecik yolunda, Kıvırcık Ali lakaplı sanatçı Ali Özütemiz de can verdi. Aracın hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki bir tır dorsesine çarpan Kıvırcık Ali kurtarılamamıştı.Meclis üyesi Recep Alpaslan, Ak Parti mitinglerinde anons yapan Muhammed Alpaslan'ın babasıydı.

habertürk



Bu haber 629 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,349 µs