En Sıcak Konular

PKK operasyonları: 5 terörist öldürüldü

21 Eylül 2007 23:42 tsi
PKK operasyonları: 5 terörist öldürüldü Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Şırnak'ın Beytüşşebab İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonda 5 terörist öldürüldü.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçlerince yapılan arazi arama ve tarama faaliyeti sırasında bugün saat 10.30'da bir grup teröristle karşılaşıldı.

Güvenlik güçlerinin ''Dur'' ihtarına teröristlerce ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada, 5 terörist silahlarıyla etkisiz hale getirildi.

Beytüşşebap'ın dağlık arazi kesiminde dün teröristlere ait bol miktarda erzak, muhtelif giyim ve temizlik malzemesi ele geçirildi.

Duyuruya göre, Iğdır'ın Aralık ilçesi dağlık arazi kesiminde ise önceki gün saat 00.10'da, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arama ve tarama faaliyeti esnasında, bir grup teröristle temas sağlandı.

Havanın karanlık olmasından faydalanan teröristler kaçarken, bölgede 2 adet el bombası, bir adet patlayıcı madde düzeneği ve muhtelif yaşam malzemesi bulundu.

Hakkari'nin dağlık arazi kesiminde teröristlere ait bir sığınakta dün 4 adet roketatar mühimmatı, 4 adet roketatar sevk fişeği, bir adet RPG-7 roketatar optik nişangahı ve 440 adet makineli tüfek mühimmatı ele geçirilirken, Şırnak'ın Uludere ilçesi dağlık arazi kesiminde teröristler tarafından araziye gizlenmiş 10 kilogram patlayıcı maddenin bulunarak imha edildi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi dağlık arazi kesiminde de teröristlerce kullanılan bir sığınakta muhtelif yaşam malzemesi bulunduğu duyuruldu.

samanyolu haber



Bu haber 277 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,971 µs