En Sıcak Konular

MHP seçim beyannamesini açıkladı

3 Mayıs 2015 15:13 tsi
MHP seçim beyannamesini açıkladı
MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin seçim beyannamesini, Ankara'da düzenlenen toplantıda açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Arena Spor Salonu'nda partisininseçim beyannamesi tanıtım toplantısında konuştu.
 
Partisinin, toplumsal onarım iddiasıyla, huzurlu gelecek, milli, ahlaklı ve adaletli yönetim vaadiyle milletin huzurunda olduğunu belirterek, aziz vatanı ağırlıklarından kurtarmaya talip olduklarını söyledi.
 
Genel seçimlerde Türk milletinin sorunları için tercih yapacağını ifade eden Bahçeli, "7 Haziran'da Türk milleti başkan seçmeyecek, başkanlık sistemini oylamayacak, Erdoğan'a yeni koltuk imal etmeyecektir. 7 Haziran'da Türk milleti, kaderi ve sorunları için tercih yapacak, ihanet lobisiyle, kriz ve lekeli kadrolarla yolunu ayıracaktır" dedi.
 
"Terörün kökünü kazıyacağız"
 
Bahçeli, Türkiye'de bölücülüğün kökünü kazıyacaklarını belirterek, "Güvenlik güçlerimizi, kışlada karakollara hapseden uygulamalara mutlaka son vereceğiz. Herkes bilsin ki terörün ve bölücülüğün kökünü kazıyacağız. Terörle pazarlıklar derhal bitirilecek, ihanet süreci bıçak gibi kesilecek, ihanete ortak olanlar adalete sevk edilecektir" diye konuştu.
 
"Parlamenter sistem Türk milletine en uygun yönetim şekli"
 
Parlamenter sistemin, demokratik sistemin sistemin sürdürülmesi açısından gerekli gördüklerine işaret eden Bahçeli, şöyle konuştu:
 
"Türkiye Cumhuriyeti'nin üniter milli devlet yapısını esas alan parlamenter sistemi, demokratik siyasi sistemin sürdürülebilmesi bakımından gerekli görüyoruz ve Türk milletine en uygun yönetim şekli olarak değerlendiriyoruz."
 
"Mazot 1 lira 75 kuruş olacak"
 
Bahçeli, MHP iktidarında mazot, gübre ve yem üzerindeki vergileri kaldıracaklarını belirterek, "Çiftçimizin canını yakan mazot herkes duysun ki 1 lira 75 kuruş olacaktır" dedi.
 
"Asgari ücreti bin 400 liraya çıkaracağız"
 
Asgari ücrete yönelik düzenlemeler yapacaklarına dikkati çeken Bahçeli, "MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Önemle altını çiziyorum, asgari ücreti net bin 400 liraya çıkaracağız. Asgari ücretlilere, büyükşehirlerde her ay 100 lira şehir içi ulaşım desteği vereceğiz" diye konuştu.

Taşeron işçilere ile 4/C'lilere kadro
 
Seçim beyannamesinin "kamu yönetimi" bölümünde personel rejimini yeniden düzenlemeyi ve kamuda çalışan taşeron işçiler, 4/C'liler, vekil, sözleşmeli ile geçici statüde çalışanları kadroya geçirmeyi vadeden MHP, kamu işçilerine naklen atanabilme imkanı tanınacağını belirtiyor.

aa



Bu haber 740 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,399 µs