En Sıcak Konular

'Bu şaşkınlar cephesi ruh ikizi'

2 Mayıs 2015 20:40 tsi
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Bu şaşkınlar cephesi var ya bunlar ruh ikizi. Biri Batı'nın Türklerin HDP'si, biri Kürtlerin CHP'si. Paralelci yapıya yeni Türkiye'de yer yok" dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Bu şaşkınlar cephesi var ya bunlar ruh ikizi. Biri Batı'nın, Türklerin HDP'si, biri Kürtlerin CHP'si. Paralelci yapıya yeni Türkiye'de yer yok, bunlar ihanet şebekesi" dedi.
 
Akdoğan, Konya Yolu'nda yer alan, AK Parti Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Ali İhsan Arslan (Mücahit Arslan) ile beraber kullanacağı, Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışını gerçekleştirdi.
 
Açılışa, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve tüm AK Parti Ankara bölge milletvekili adayları ile çok sayıda partili katıldı.
 
AK Parti'nin herhangi bir parti olmadığını, AK Parti hükümetinin bu milletin iktidarı olduğunu belirten Akdoğan, "Eski Türkiye özlemcileri kimler? Muhalefetteki bütün partileri sayın, yanına paralelcileri, sermaye baronlarını, medya patronlarını ekleyin, kim varsa içeridekiler, dışarıdakiler... Bunlar aslında uzun zamandır rahatsızlar. Şimdi Tayyip Erdoğan karşıtlığıyla bir araya geldiler. Baktılar ki Türkiye bölgesel bir güç oluyor, her açıdan gelişiyor. Birileri, 'Bu Türkiye fazla oluyor' diyor. 'Bunu nasıl durdururuz? AK Parti'ye, Tayyip Erdoğan'a çelme takarak, Ahmet Davutoğlu'nu durdurarak" ifadelerini kullandı.
 
Yalçın Akdoğan, "Eski Türkiye özlemcileri" ve "Yeni Türkiye'yi kurmak isteyenler" arasında büyük bir mücadele olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:
 
"Onlar şimdi küçük bir partinin kuyruğuna takıldılar, düne kadar ne dediklerini bırakmıyorlardı. Kim onlar? Reklam kampanyalarına bakın, neler asmışlar. Onların musluklarından kan akıyor, bizim musluklarımızdan bal akıyor, şerbet akıyor. Bir de CHP var, onun musluğundan da sadece 'tıs' sesi geliyor. Palavra siyaseti yapıyor, sadece üfürüyorlar, bunlar üfürükçü. Bunlar 'siyasetin üfürükçüsü' oldular. Millet sizin ne mal olduğunuzu, geçmişinizi, dün ne yaptığınızı biliyor. Bunların hepsini sandığa gömeceğiz, diyeceğiz ki 'Biz artık yeni Türkiye'yi kuruyoruz, eski Türkiye'ye geri dönüş yok."
 
"Bu şaşkınlar cephesi var ya bunlar ruh ikizi, biri Batı'nın, Türklerin HDP'si, biri Kürtlerin CHP'si. Paralelci yapıya yeni Türkiye'de yer yok, bunlar ihanet şebekesi" görüşünü de dile getiren Akdoğan, "Ellerinden gelen kötülüğü yaptılar. Bugün dünyada 'Türkiye karşıtı' lobilerin arkasında da bunlar var. Her türlü şer cephesiyle ittifak halindeler" diye konuştu.
 
'İşte koalisyonun sonucu bu'
 
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ise 7 Haziran seçimlerinin, Türkiye'nin gelecekteki en az 4 yılını, hatta 2023 yılını belirleyecek seçimi olduğunu kaydetti.
 
Türkiye'yi kıskananların olduğunu vurgulayan Babacan, ülkenin siyasi istikrarının bozulmaya çalışıldığına işaret etti.
 
Ali Babacan, "Bizden önceki koalisyon dönemi, kim var koalisyonda? Üçlü koalisyon, bunlar 3,5 yıl iktidarda kaldılar. Bu 3,5 yılın toplam enflasyonu yüzde 303. Türk lirasının değeri tam 3'te 1'ine düşmüş. Aynı 3,5 yılda devir aldıklarında Türkiye ekonomisinin büyüklüğü 260 milyar dolar, 3,5 yıl sonra bize bıraktıkları ekonominin büyüklüğü 230 milyar dolar. İşte koalisyonun sonucu bu" değerlendirmesinde bulundu.
 
Ali İhsan Arslan (Mücahit Arslan) da 2001'de başlayan AK Parti serüveninin bugünlere kadar geldiğini belirterek, yine önemli bir seçimin arefesinde milletin huzurunda olduklarını söyledi.
 
Bugüne kadar milletin duası ve desteğiyle her seçimden başarıyla çıktıklarını kaydeden Arslan, "İnşallah bu seçimden de başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Milletin iradesini perçinleyeceğimiz, kazanımlarınızı koruyacağımız, yeni bir anayasayı, istikrarlı ve sürekli hale getireceğimiz başkanlık sistemini bu millete hediye edeceğimiz güce inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

aa

Bu haber 602 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,577 µs