En Sıcak Konular

'Onların derdine derman olmak için koşturuyoruz'

2 Mayıs 2015 11:53 tsi
Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, "Biz insanları kandırmak için, ellerindeki malı almak için değil, onların derdine derman olmak için koşturuyoruz" dedi.

İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde, düzenlenen "Milli İttifak"ın milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, hedeflerinin yaşanabilir bir dünya olduğunu, bu dünyada herkese yetecek yer ve nimet bulunduğunu söyledi.
 
Mevcut düzenin adil olmadığını, düzensizliği gidermek için bir araya geldiklerini ifade eden Kamalak, herkesin adil düzene ihtiyacı olduğunu, kimseyi diğerinden ayırmadıklarını anlattı.
 
Partililerden ev ev, köy köy dolaşmalarını isteyen Mustafa Kamalak, "Biz insanları kandırmak için, ellerindeki malı almak için değil, onların derdine derman olmak için koşturuyoruz. Yasaklar için değil özgürlükler için geliyoruz. Muhatabınız kim olursa olsun onlar için geliyoruz" diye konuştu.
 
Kamalak, asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu vurgulayarak, "İşçilerimiz üzülmesin. Biz geliyoruz, Milli İttifak geliyor" dedi.
 
Adil bir hukuk sistemi hedeflediklerini dile getiren Kamalak, "Hırsızlıkla suçlanan bir bakanı arkadaşına teslim etmek, oradan çıkan karara göre hükmetmek adalet midir? Biz de diyoruz ki adalet böyle olamaz" diye konuştu.
 
"Sen milletin açlığına çare ol"
 
Eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de Milli İttifak'ın toplumun tüm kesimlerinde kabul gördüğünü ve ülkeye dalga dalga yayıldığını söyledi.
 
İşçilerin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Destici, "İşçilerin asgari ücrete mahkum edilmeden, insanca hayat yaşayabileceği bir Türkiye'yi inşallah Milli İttifak'ın iktidarında inşa edeceğiz. İşçi bayramının nerede kutlandığının bir önemi yok. İşçinin hakkını gasp etmişsen, Soma'da, Ermenek'te yeteri kadar önlem almayıp ölüme mahkum etmişsen ister Taksim'de ister başka bir yerde kutla, ne önemi var?" dedi.
 
Destici, işçilerin bayramını nerede istiyorsa orada kutlaması gerektiğini savunarak, "Hükümete düşen onların istediği yeri hazırlamaktır. 'Yasakları kaldıracağız' diye geldiler ve Türkiye'yi bir yasaklar ülkesi haline getirdiler. 'Yolsuzlukları önleyeceğiz' diye geldiler ve Türkiye'yi yoksulluk batağına sapladılar. 'Yoksulluk ile mücadele edeceğiz' dediler, Türkiye'yi yoksullar ülkesi haline getirdiler. 75 milyonun 50 milyonu yoksulluk ve açlık sınırı altında yaşıyor. Başbakan, sen takmışsın Paralel Yapı'ya. Yoksullukla ilgili bilgi ver. Bırak Pensilvanya'yı, Paralel Yapı'yı. Sen milletin açlığına çare ol" ifadelerini kullandı.

aa
 

Bu haber 618 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,689 µs