En Sıcak Konular

Erdoğan: Söke söke bitireceğiz

1 Mayıs 2015 18:56 tsi
Erdoğan: Söke söke bitireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOBB şeref belgesi ve plaket töreninde töreninde konuştu. 3. Havalimanı hakkında konuşan Erdoğan, "Biz havalimanı yapıyoruz, onlar engellemeye çalışıyorlar. Biz orayı söke söke bitireceğiz" dedi.

"Türkiye sürekli vites yükseltmeli ve kendini yenilemelidir. Türkiye'nin kolunun kanadının kırıldığı günlere geldik. Bu çok önemli. Bu günlere gelmek kolay olmadı. Ekonomide engellere maruz kaldık. Demokraside kumpaslara kaldık. Paralel çetenin darbesine maruz kaldık. Etrafımız adeta ateş çemberi oldu ve komşularımızla ilişkilerimiz kesildi."

ÇEVREMİZ ADETA KUŞATILDI

"Defalarca engellenmeye çalışıldık. Çevremiz adeta kuşatıldı. Ama yinede 2023 hedeflerimizden sapmadık. Siz kazandıkça Türkiye kazanıyor, 78 milyon kazanıyor. Bu dayanışmayı göstermeliyiz. Daha fazlasını yapacağınıza inanıyorum. Biz ihracata dayanan bir ekonomi yürüteceğiz. Türkiye'nin gücü ve istikrarı güven ortamına dayanıyor."

KORKMAYACAKSINIZ, KORKUTACAKSINIZ

"Terörden korkmayacaksınız, terörü korkutacaksınız. Lütfen daha çok yatırım yapın, daha çok istihdam sağlayın. Sizleri yeni Türkiye yolunda yürümeye davet ediyorum. Yeni bir yol ayrımındayız. Türkiye kurumlarıyla tüm miadını doldurdu. İstikrar ve güven çok önemli. Güven yoksa istikrar olmaz. Artık yeni araçlara ve yöntemlere ihtiyacımız var. Bunun yolu yeni anayasadan geçiyor, yeni anayasa ile birlikte başkanlık sisteminden geçiyor. Artık bu gömlek bu bedene çok dar geliyor."

BU MİLLETİ ALDATMANIN NE ANLAMI VAR?

"Asgari ücret dediğiniz bir korumadır. Ey işveren yani sen bu rakamın altına inemezsin. Bunun üstü açık. Sen bunun üstüne çıktın da sana bir şey mi dediler?  Bin liranın altına inemezsin. Milleti aldatmanın ne anlamı var yani?"

SÖKE SÖKE BİTİRECEĞİZ

"Boğazın altında olduğu için kimse görmüyor. 3. köprü bitecek, geliyor. Bütün bunlar bir aşkın, sevdanın, dertli olmanın gereğidir. Birileri havalimanını engellemek için elinden geleni yapıyor. Engelleyemeyeceksiniz. Biz havalimanı yapıyoruz, onlar engellemeye çalışıyorlar. Biz orayı söke söke bitireceğiz. Bu işin lamı cimi yok."

BİR AVUÇ KİFAYETSİZ....

"Bir avuç kifayetsiz, muhteris seçim öncesi Türkiye'yi germek için elinden geleni yapıyor. Parlamenter sistem on yılda bir demokrasisinin önü kesilen bir sistem oldu. Türkiye'yi artık taşıyamıyor. Türkiye Ağustos 2014 ile birlikte yeni bir döneme girdi."

Haber7



Bu haber 898 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,532 µs