En Sıcak Konular

Eski Emniyet Müdürü BBP'den milletvekili adayı oldu

16 Nisan 2015 17:35 tsi
Polis başmüfettişiyken emekliye ayrılan eski İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü İlyas Burunak, İstanbul 1. Bölge'den BBP kontenjanından milletvekili adayı oldu.

Burunak, Diyarbakır İl Emniyet Müdür Yardımcısı iken Lice ilçesinde 2012 yılında tarihin en büyük uyuşturucu operasyonlarından olan, 21 ton esrarın ele geçirildiği helikopterli uyuşturucu bataklık operasyonunda da yer almıştı.

Genel seçimlerde ittifak kararı alan Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) İstanbul milletvekili adayları, Hotel Golden Way'deki tanışma ve seçim stratejisi toplantısında bir araya geldi. 7 Haziran seçimlerinin startının verildiği toplantıya 80 aday katıldı.

Genel seçimlerde ittifak kararı alan Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) İstanbul milletvekili adayları, Hotel Golden Way'deki tanışma ve seçim stratejisi toplantısında bir araya geldi. 7 Haziran seçimlerinin startının verildiği toplantıya 80 aday katıldı.



Toplantı açılışında konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, ″Adalete olan güvenin sarsıldığı, sevgi, merhamet duygularının zayıflatıldığı, toplumun olabildiğince kamplaştırıldığı, işsizliğin çığ gibi büyüdüğü, gelir dağılımındaki adaletsizliğin büyüdüğü, siyaset ve siyasetçilere olan güvenin olabildiğince sarsıldığı, milletimizi, devletimizi ayakta tutan sütunların, kurumların yıpratıldığı, iç ve dış tehdit algısının kendisini her zamankinden daha fazla hissettirdiği, ya bendensin ya düşmanımsın bilincinin bir algı operasyonuyla ortaya konulduğu bir zaman diliminde ülkemiz önemli bir seçim gerçekleştirecek. 7 Haziran seçimleri ülkemiz ve milletimiz açısından, her zamankinden daha fazla bir dönüm noktasına tekabül etmektedir. Parlamentonun güçlü ve makul sesi olmak adına bir araya geldik. Barajları yıkıp parlamentoda gerçekten makul ve güçlü bir ses olacağız.″ dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan da, ülkedeki yaşanılan olumsuzlukların, hukuksuzlukların ve adaletsizliklerin sona erdirilmesi adına yeni ve farklı bir meclis aritmetiğinin oluşabilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Bu haber 705 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    10,354 µs