En Sıcak Konular

Süleyman Soylu TÜSİAD'a sert çıktı

14 Nisan 2015 16:12 tsi
Seçim çalışmalarını baba ocağı Trabzon'da sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun hedefinde TÜSİAD vardı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, artan enflasyonu, itibarı zedelenmiş Türkiye hikayesinin bir sonucu olarak gören TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes'e tepki gösterdi.

Soylu, AK Parti iktidarı ile ülkenin kalkındığını belirterek, "Benim pasaportumun dünyanın 70 ülkesinde vize işlenmeden bu gümrük memurunun ay yıldızı görünce saygıyla ayağa kalktığı bir Türkiye olmasına karşın söylenmiştir" dedi. " dedi.

AK Parti Trabzon adayı Soylu Trabzon'da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçeleri ziyaret eden Soylu'nun gündemindeTÜSİAD'ı iktidarı hedef alan çıkışı vardı.

Soylu, AK Parti Arsin İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, 7 Haziran'daki genel seçimlerin Türkiye'ye, millete, insanlık alemine, demokrasiye ve siyasi hayata hayırlı olması temennisinde bulundu.

Genel seçimlerde milletle yeni bir mukavele yapacaklarını ve Türkiye'nin ikinci büyük kalkınma hamlesine hazırlandığını belirten Soylu, ülkenin son 13 yılda önemli atılımlar gerçekleştirdiğini kaydetti.

"BU ÜLKENİN ZENGİNLEŞMESİ BİRİLERİNİN GÖZÜNE BATTI"

Soylu, Türkiye'nin geçmişte önemli badireler atlattığını ve geçmişte ülkenin evlatlarının kendi dininden, Kur'an-ı Kerim'inden uzak tutulmaya çalışıldığını anlatarak, şöyle konuştu:

"Tek partili dönemdeki Kur'an-ı Kerim'i saklayarak, sayfa sayfa yırtarak neredeyse bu milletin başına tekrar getirilmek istendi. Sadece onlar değil, gezi olaylarıyla bu ülkenin topraklarının temeli olan huzur ve istikrarı ortadan kaldırmaya çalıştılar. Bu ülkenin zenginleşmesi birilerinin gözüne battı. Bu ülkenin demokratikleşmesi, herkesin kendini ifade edebilme özgürlüğü, Allah'a şükürler olsun başı açığın da, başı örtülünün de TBMM'de milletin iradesini sergileyeceği bir Türkiye, herkesin gözüne battı."

TÜSİAD'A ELEŞTİRİ

TÜSİAD'a yönelik eleştirilerde de bulunan Soylu, şöyle devam etti:

"İki, üç gün önce hep beraber takip ettik. Maalesef sürekli itibar kaybeden TÜSİAD'ın, maalesef millet nezdinde, ekonomi nezdinde sürekli itibar kaybeden bir TÜSİAD başkanının, hükümet aleyhine sanki bir muhalefet partisinin temsilcisiymiş gibi ortaya koyduğu sözler, Türkiye'de bilin ki AK Parti iktidarına karşı söylenmiş sözler değildir. Hukuka karşı, istikrara karşı, yükselmeye karşı, zenginleşmeye karşı, benim pasaportumun dünyanın 70 ülkesinde vize işlenmeden bu gümrük memurunun ay yıldızı görünce saygıyla ayağa kalktığı bir Türkiye olmasına karşın söylenmiştir. Bunların hiçbiri tesadüf değil."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde bir halk eğitim merkezi ile esnafı ziyaret etti.

Soylu, geçmişteki TÜSİAD başkanlarının da benzer sözler söylediğine değinerek, milletin buna rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devletin tepesine getirdiğini vurguladı.

Milletin ne yaptığını ve yarına hangi güçlü adımlarla gittiğini iyi bildiğini söyleyen Soylu, genel seçimlerde seçmenlerin AK Parti'ye destek vermesini istedi.

Soylu, konuşmasının ardından beraberindeki AK Parti Trabzon milletvekili adayları Nihat Tosun, Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora'yı partililere tanıttı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde bir halk eğitim merkezi ile esnafı ziyaret etti.

Bu haber 582 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,184 µs