En Sıcak Konular

AK Parti Üsküdar seçim startını verdi

14 Nisan 2015 14:18 tsi
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır: Bir kaset skandalıyla gelen Kılıçdaroğlu’nun yönettiği CHP’yi milletimiz iktidar yapmaz

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı 7 Haziran seçim startını hızlı bir şekilde verdi. İstanbul Birinci Bölge Milletvekili adayları Berat Albayrak ve Şeyma Döğücü ile sahaya inen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı yoğun bir program uyguladı. Birinci Bölge Milletvekili adayı Berat Albayrak’ın Sivas Derneklerine yönelik yaptığı aday tanıtım programında konuşan Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert bir dille eleştirdi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, CHP’nin alkışlı videosuna atıfta bulunarak, “Esas biz CHP’yi İSKİ skandalından alkışlıyoruz. CHP’yi bu memlekete bir çivi dahi çakamadığı için alkışlıyoruz” dedi. CHP’nin Kartal mitingine de değinen Hızır, “CHP’nin genel müdürü çıkmış ‘AK Parti’yi alkışlıyoruz’ diyor. Ey Kılıçdaroğlu, milletimiz AK Parti'yi 14 yıldır alkışlıyor, sen alkışlasan ne çıkar alkışlamasan ne çıkar! Bir kaset skandalıyla gelip koltuğa oturdun. O günden beri girdiğin seçimlerde ne başarı sağladın ki yine seçimlere hazırlanıyorsun? Bir kaset skandalıyla gelen Kılıçdaroğlu’nun yönettiği CHP’yi milletimiz iktidar yapmaz. AK Parti’nin Kazlıçeşme mitinginde çekilmiş fotoğrafları, CHP’li yöneticiler utanmadan kendi mitinginde çekilmiş gibi yayınlıyorlar. Foyaları meydana çıkınca da yayınladıkları yerlerden kaldırıyorlar. Sizi gidi fotoğraf hırsızları sizi” diye konuştu.

AK Parti iktidarlarından önce halkın yarınından umutsuz ve huzursuz yaşadığını vurgulayan Hızır, şöyle konuştu: “İnsanlar bir kuru ekmeğin hesabını yapıyordu. Aylarca Bakanlar Kurulu toplanamıyordu. Kriz üstüne krizle karşı karşıya kalıyordu. 1990'lı yılların başından 2001 yılına kadar olan dönemde dünyanın hiçbir ülkesinde kriz olmamıştır. Ancak Türkiye'de 1994, 1999 ve 2001 yılında üst üste krizler yaşandı. Niye yaşandı bu krizler? İçi dolu olmayan vaatler yüzünden ülkemiz bu konuma geldi. Hesap kitap yapmadan, ülkenin gelirine giderine bakmadan içi boş vaatlerle ülkeyi yönetmeye çalıştılar. Bugünkü ana muhalefet halka boş vaatler vererek, halkı kandırma yoluna gitme yönünde çabalarına devam ediyor. Ancak milletimiz, AK Parti iktidarından önceki yılları bir daha yaşamak istemediği için bunlara prim vermiyor, vermeyecek. Şu an Türkiye'de güçlü bir istikrar var. Asrın projelerini hayata geçiriyoruz. Projelerimizden hem içerideki yandaşlar hem de dış mihraklar rahatsız oluyor. Hiç kimseden korkmuyoruz. Birilerinin dediği gibi 'Şapkamı alır giderim' demiyoruz. AK Parti olarak 14 yıldan beri demokrasi için mücadele ediyoruz. Ülkemizin güçlenmesine ve büyümesine yönelik mücadelemiz kesintisiz devam edecek. İnşallah yakaladığımız bu istikrarı sürdüreceğiz.”

Sivas Dernekleri’ne yönelik yapılan programın ardından Hızır, Milletvekili adayı Berat Albayrak’la birlikte Üsküdar esnafını teker teker dolaşıp hatır sorup karanfil dağıttı. Hızır ve Albayrak, esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Üsküdar Sultantepe Mahalle Temsilciliği’nin açılışını yaptı.

Hızır, açılışta yaptığı açıklamada ise “AK Parti Üsküdar İlçe teşkilatı olarak 7 Haziran seçimlerine hazırız. AK Parti Üsküdar olarak seçim startını üç ay önceden başlatmıştık. Süreç içerisinde tüm mahallelerimizin danışma meclislerini yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Rakiplerimiz ilçe hatta il danışma meclislerini bile bizim mahallerimizde topladığımız kalabalıkta yapamıyor. Şimdi de adaylarımızın belli olmasının ardından seçim startını resmi olarak veriyoruz. 33 mahallemizin irtibat büroları art arda hizmete girecek” diye konuştu.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, milletvekili adayı Berat Albayrak’la Üsküdar merkezde seçim çalışması yaparken milletvekili adayı Şeyma Döğücü ile de Çengelköy’de seçim faaliyetlerini sürdürdü.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Şeyma Döğücü, Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticilerine yönelik programda “Seçim çalışmalarımızın ilk durağı Üsküdar'da sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Destekleriniz bizimle ama dualarınıza talibiz” dedi.

Oldukça kalabalık bir kadın topluluğuna hitap eden Döğücü, “7 Haziran seçimleri 2023 hedefi için çok önemli. 400 milletvekilini sandıklardan çıkarmak için gece gündüz çalışacağız" dedi. Döğücü, sözlerine Başkanlık Sistemi'nin önemine vurgu yaparak devam etti ve "Başkanlık Sistemi'ni ülkemize getirmemiz gerekiyor bunun için iktidardayız diye rehavete kapılmadan her gün daha çok çalışacağız. Hep birlikte siz değerli milletimizin sesi olmak için mecliste olmayı istiyoruz. Yaratılan kaos ortamı, engellere rağmen 2023 hedefimize ulaşacağız" şeklinde açıklama yaptı.

Sabah programından sonra Çengelköy Mahallesi’ne geçen Döğücü, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Çengelköy Mahalle Temsilciliği’nin açılışını İlçe Başkanı Halit Hızır ile birlikte gerçekleştirdi. Döğücü ayrıca Cide Soğuksu Derneği’ni ve Çengelköyspor Kulübü’nü de ziyaret etti .

Bu haber 610 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,972 µs